Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

.NET-utvecklare

Åre | Teknik

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Senior .NET-utvecklare

Åre | Teknik

Forefronts Åre-kontor växer och nu söker vi en senior .NET-utvecklare som gärna tar ledande roller i utvecklingsprojekt. Vi söker dig som har djup kompetens inom C#, .NET och Azure, och gillar att arbeta med både nya och traditionella tekniker. Forefront etablerade ett Åre-kontor för att kunna erbjuda våra anställda kombinationen av ett stimulerande, utvecklande arbete samt en rik och aktiv fritid.

Utvecklare inhouse

Åre | Teknik

Forefronts Åre-kontor växer och utökar teamet med fler utvecklare! Nu söker vi utvecklare med stark teamkänsla och fokus på .NET. Du får arbeta med både nya och traditionella tekniker så att vi tillsammans hjälper våra kunder att vara i framtidens framkant.

Spontanansökan

Stockholm, , Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan!

Spontanansökan

Stockholm, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Brinner du för webbutveckling och användarupplevelse?

Kontakta Alexander

 

 

 

Vill du höra mer om vad vi gör inom systemutveckling och teknisk arkitektur?

Kontakta Erik

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5