Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

Applikationskonsult MS Dynamics CRM

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Brinner du för CRM och kanske marketing automation? Forefront stärker CRM-teamet och söker fler applikationskonsulter. Vi söker engagerade och drivna personer som vill vara med och göra avtryck hos våra kunder. Vi utvecklar och implementerar CRM-lösningar från förstudie- och processkartläggning till införande, arkitektur, utbildning och förändringsledning, vi har en tro på hantverksskickligheten, något som genomsyrar alla våra leveranser.

Frontend-utvecklare

Stockholm | Teknik

Vi är ett konsultbolag i ständig tillväxt och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Vi letar ständigt efter duktiga utvecklare och självklart är rätt kompetens viktigt men att du har eget driv, passion för det du gör och en önskan om att vi växer tillsammans över tid minst lika viktigt.

Backend-utvecklare

Stockholm | Teknik

Vi är ett konsultbolag i ständig tillväxt och vårt mål är att ha branschens mest nöjda kunder och medarbetare. Vi letar ständigt efter duktiga utvecklare och självklart är rätt kompetens viktig men att du har eget driv, passion för det du gör och en önskan om att vi växer tillsammans över tid minst lika viktigt.

Konsult inom Google Cloud Platform

Stockholm | Teknik

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Är du Arkitekt, Data Engineer, Data Scientist eller jobbar du med CRM? Vill du dessutom jobba med GCP – Google Cloud Platform? I så fall kan du vara den vi söker och vår nästa Frontier!

Senior Data scientist

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du utmanas och arbeta i hetluften? Vill du tillhöra ett team där du får lösa spännande utmaningar? Då är Forefront stället för dig!

Lösningsarkitekt

Sundsvall | Teknik

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Vill du vara en viktig del i den spännande resan för Forefront i Region Mitt? Nu söker vi en lösningsarkitekt som precis som vi brinner för leverans och avtryck.

.NET-utvecklare

Sundsvall | Teknik

Är du en utvecklare som stimuleras av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Senior Javautvecklare

Sundsvall | Teknik

Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Vi söker nu en Javautvecklare till vårt kontor i Sundsvall!

Testare och testledare

Sundsvall | Strategi & Verksamhet

Vill du vara med och göra avtryck inom testområdet i Sundsvall? Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront.

Senior program/projektledare som kan driva agila leveranser

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en driven program/projektledare som brinner för det agila och har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga ledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Kravledare/Business Analyst

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en grupp med erfarna kraventusiaster samt med våra kunders mest spännande förändringsresor? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Data Engineer

Stockholm | Teknik

Är du en problemlösare och vill arbeta i hetluften? Vill du tillhöra ett team där du har en central roll och lösa spännande utmaningar? Då är Forefront stället för dig!

Senior förvaltningsledare

Stockholm | Teknik

Forefront Consulting ser en ökad efterfrågan på förvaltningsledare hos våra kunder och behöver nu utöka vår enhet med denna specialkompetens. I rollen som senior förvaltningsledare får du leda och medverka i förvaltnings- och förändringsarbeten hos våra kunder och arbeta för att maximera verksamhetsnytta och främja samverkan mellan inblandade parter.

Teknisk testare/Testautomatiserare

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Jobbar du idag som teknisk testare och/eller testautomatiserare och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Senior Testledare/QA

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Jobbar du idag som testledare eller QA och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga Forefronts QA-förmåga? Då ska du läsa vidare!

Tjänstedesigner

Stockholm | Design

Vi söker dig som är genuint intresserad av människor och deras behov. Som person är du inlyssnande, empatisk och återkommer ständigt till frågan varför. Du är flexibel, kan förstå utmaningar ur flera perspektiv och inser att ingenting i en tjänstedesigners vardag handlar om dig. På Forefront får du jobba tight tillsammans med visuella designers, ux-designers och utvecklare där ni tillsammans levererar värde till våra kunder. Våra kunder hittas i de flesta branscher, både i privat och offentlig sektor.

Data Scientist

Malmö | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Bygga lösningar med den senaste tekniken som sedan tas i produktion? Är avancerad data-, bild- och textanalys eller prediktiv modellering din spets? Vill du tillhöra ett tight team där du kommer få lösa spännande utmaningar med komplexa modeller? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Lösningsarkitekt

Malmö | Teknik

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Nu söker vi en lösningsarkitekt eller som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Senior .NET-utvecklare

Halmstad, Malmö | Teknik

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i Region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt

Tech lead

Stockholm | Teknik

Har du flera års erfarenhet av backend-utveckling och vill ta din roll och karriär till nästa steg? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att vara med att styra ditt och ditt teams arbete? Har du ett brinnande intresse för teknik och innovation och vill tillsammans med våra kunder skapa framtidens tjänster? Då är du den vi söker!

.NET-utvecklare

Åre | Teknik

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Lösningsarkitekt

Uppsala | Strategi & Verksamhet, Teknik

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi en lösningsarkitekt som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

ReactJS-utvecklare

Stockholm | Teknik

Tack vare utvecklingen av ReactJS-biblioteket har det blivit lättare att återanvända kod och skapa bättre prestanda vid rendering, genom att använda sig av komponenter istället för hela websidor. Vi ser behovet och efterfrågan av detta hos våra kunder, vi vill därför förstärka vårt team för att kunna hjälpa företag att ligga i framkant när det gäller Frontend-utveckling.

UX-designer

Stockholm | Design

Som person har du förmåga att väga affärsbehov mot användarnytta och har ett analytiskt resonemang. Ditt särpräglande drag är att du har en brinnande passion för att skapa bra design – design som inte bara fungerar och är tekniskt genomförbar, utan också kommunicerar, involverar och inspirerar. Du är sannolikt en paradox där vi gärna ser att du är en kreativ logiker som kan gå balansgång mellan form och funktion. Är du vår nästa Frontier?

Arkitekt för AI och Machine learning

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

.NET-utvecklare

Uppsala | Teknik

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Cloud-specialist

Stockholm, Malmö | Teknik

Utveckling och arkitektur av molnplattformar och -tjänster är något som våra kunder starkt efterfrågar idag. I samarbete med dem satsar vi därför, både operativt och strategiskt, för att deras behov av realtidsdata, automatisering, skalbara arkitekturer och elastisk infrastruktur ska bli realiserade i molnet.

Trainee - Forefront Generation

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av den nionde kullen av vårt traineeprogram, Forefront Generation.

Utvecklare inom Business Intelligence

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Business Intelligence utvecklare sökes till bolag i framkant! Vår enhet Business Application har specialiserat sig inom områdena prediktiv analys och AI och behöver nu förstärkas. Gillar du att arbeta med den senaste tekniken, ständigt utvecklas och utmanas? Lockas du av att utveckla lösningar för att ge bolag de bästa förutsättningarna för att göra bra affärsbeslut? Vi söker BI-utvecklare som vill förstärka och utveckla vårt drivna team. Som konsulter arbetar vi enskilt och i team, ute hos våra kunder och från vårt kontor.

Senior Javautvecklare

Linköping | Teknik

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Östergötland? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Senior .NET-utvecklare

Åre | Teknik

Forefronts Åre-kontor växer och nu söker vi en senior .NET-utvecklare som gärna tar ledande roller i utvecklingsprojekt. Vi söker dig som har djup kompetens inom C#, .NET och Azure, och gillar att arbeta med både nya och traditionella tekniker. Forefront etablerade ett Åre-kontor för att kunna erbjuda våra anställda kombinationen av ett stimulerande, utvecklande arbete samt en rik och aktiv fritid.

Senior Javautvecklare

Uppsala | Teknik

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer att trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Kafka-specialist

Stockholm, Malmö | Teknik

Mobil konnektivitet och säker autentisering driver nya digitala affärsmodeller. Rätt erbjudande vid rätt tidpunkt är en avgörande konkurrensfördel när nya digitala kundbeteenden växer fram och kraven på personalisering ökar. På Forefront hjälper vi företag att stärka sin konkurrenskraft genom att bygga och utveckla kontextmedvetna och AI-assisterade realtidstjänster.

Junior .NET-utvecklare

Stockholm | Teknik

Vill du också lära dig, och bli bättre på, hantverket bakom systemutveckling? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler utvecklare som är i början av sin karriär och har börjat förstå nyttan med t.ex. TDD och Clean Code.

Kubernetes-specialist

Stockholm, Malmö | Teknik

Vi ser att företag idag tar allt större och snabbare steg i sin digitala förändring för att kunna möta nya kundbeteenden och skapa sig konkurrensfördelar. Det vill vi hjälpa dem att lyckas med. Genom tex. ökad användning av öppen källkod, mikrotjänser, automatisering och implementering av skalbar arkitektur kan vi tillsammans skapa moderna och flexibla miljöer för framtidens krav.

Episerver- och .NET-utvecklare

Stockholm | Teknik

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

.NET-utvecklare

Stockholm | Teknik

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Senior .NET-utvecklare med engagemang

Linköping | Teknik

Älskar du att hitta lösningar som överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Östergötland? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Utvecklare inhouse

Åre | Teknik

Forefronts Åre-kontor växer och utökar teamet med fler utvecklare! Nu söker vi utvecklare med stark teamkänsla och fokus på .NET. Du får arbeta med både nya och traditionella tekniker så att vi tillsammans hjälper våra kunder att vara i framtidens framkant.

Integrations-/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vi söker dig som har en bred kompetens inom systemintegration. Du har en passion för och vill utvecklas som lösningsarkitekt. Du har förmågan att arbeta med människor och förstår både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar. Du förstår arkitektens roll i en agil värld. Nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens. Är du dessutom resultatorienterad och trivs i ett ständigt framåtsträvande team, då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Spontanansökan

Stockholm, , Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad och lämna bestående avtryck hos våra kunder.

Enterprise/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Cloud-/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom molnlösningar? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med cloud som spetskompetens.

Spontanansökan

Stockholm, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Vill du veta mer om Forefront Consulting?

Sverige | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik

Vill du veta mer om traineeprogrammet och Forefront Consulting?

Sverige | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik

Apputvecklare - Android

Halmstad | Teknik

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i Halmstad och region Syd? Halmstadkontoret växer och vi söker just nu vassa apputvecklare till vårat appteam bestående av Android- och iOS-utvecklare.

Apputvecklare - iOS

Halmstad | Teknik

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i Halmstad och region Syd? Halmstadkontoret växer och vi söker just nu vassa apputvecklare till vårat appteam bestående av Android- och iOS-utvecklare.

Senior Javautvecklare

Halmstad | Teknik

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Halmstad? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Är du Data scientist och vill hjälpa företag att omvandla data till insikter?

Hör av dig till Estivalia

 

 

 

Brinner du för arkitektur, informationsstyrning eller managementkonsulting med fokus på det agila och det digitala? 

Hör av dig till Anna

 

Brinner du för webbutveckling och användarupplevelse?

Kontakta Helena

 

 

 

Vill du höra mer om vad vi gör inom systemutveckling och teknisk arkitektur?

Kontakta Erik

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5