Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

Affärsenhetschef till Growth & Innovation

Stockholm

Vi söker dig med driv och passion att bidra till att ta nästa steg på Forefronts resa mot att vara den ledande aktören inom digitalt driven affärsutveckling. Tack vare utökat förtroende hos våra kunder inom områden som innovation, transformation av kundnära processer och digital tjänsteutveckling har vi nyligen bildat enheten Growth & Innovation. Är du en affärsdriven ledare med vana att bygga förtroende gentemot såväl medarbetare som högre beslutsfattare så kan du vara den affärsenhetschef vi söker.

Strategikonsult med passion för affärer

Stockholm

Vi söker dig som har passion för strategiarbete och som förstår vad som krävs för framgångsrikt strategiskt arbete. Har du relevant kunskap om vår omvärld, digitala transformationer och samtidigt förmågan att förklara konsekvenser av strategiska resonemang på affärsmodellen i sin helhet, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Senior Javautvecklare

Uppsala

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer att trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Cloud-specialist

Stockholm

Utveckling och arkitektur av molnplattformar och -tjänster är något som våra kunder starkt efterfrågar. Därför samarbetar vi med våra kunder och satsar, både operativt och strategiskt, för att deras behov av realtidsdata, automatisering, skalbara arkitekturer och elastisk infrastruktur ska bli realiserade i molnet.

Sälj- och Rekryteringsansvarig inom AI, BI och CRM

Stockholm

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering och framåtanda är i fokus. Brinner du för både affärer och människor, kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och vi söker nu en dedikerad sälj- och rekryteringsansvarig till vårt affärsområde Business Application.

Trainee - Forefront Generation

Stockholm och Malmö

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Kafka-specialist

Stockholm

Mobil konnektivitet och säker autentisering driver nya digitala affärsmodeller. Söker du exempelvis ett nytt elavtal, nytt lån eller skydd från bedrägerier så är exakt rätt erbjudande vid exakt rätt tidpunkt en avgörande konkurrensfördel. På Forefront hjälper vi företag att stärka sin konkurrenskraft genom att bygga och utveckla kontextmedvetna och AI-assisterade realtidstjänster.

Rekryteringskonsult inom AI, BI och CRM

Stockholm

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering och framåtanda är i fokus. Brinner du för rekrytering/HR-frågor och att arbeta med människor, kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och vi söker nu en dedikerad rekryteringsresurs till vårt affärsområde Business Application.

Frontend-utvecklare

Stockholm och Uppsala

Har du erfarenhet av frontend-utveckling? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Kubernetes-specialist

Stockholm

Vi ser att företag idag tar allt större och snabbare steg i sin digitala förändring för att kunna möta nya kundbeteenden och skapa sig konkurrensfördelar. Det vill vi hjälpa dem att lyckas med. Genom tex. ökad användning av öppen källkod, mikrotjänser, automatisering och implementering av skalbar arkitektur kan vi tillsammans skapa moderna och flexibla miljöer för framtidens krav.

Utvecklare inom Webb och CMS

Stockholm

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Episerver- och .NET-utvecklare

Stockholm

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

Junior .NET-utvecklare

Stockholm

Vill du också lära dig, och bli bättre på, hantverket bakom systemutveckling? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler utvecklare som är i början av sin karriär och har börjat förstå nyttan med t.ex. TDD och Clean Code.

.Net-utvecklare

Stockholm

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Javautvecklare

Stockholm

Vill du arbeta med agil systemutveckling och, tillsammans med kollegor, nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du också av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Senior .NET-utvecklare med engagemang

Linköping/Östergötland

Älskar du att hitta lösningar som överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Östergötland? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Arkitekt för AI och Machine learning

Stockholm

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Utvecklare/arkitekt inom Business Intelligence

Stockholm

Tycker du också att Business Intelligence är det roligaste som finns? Då kommer du definitivt att trivas hos oss på Forefront! Analyticsteamet växer och vi söker fler erfarna utvecklare och arkitekter att utöka vårt driftiga team med.

Senior Data scientist

Stockholm

Brinner du för prediktiv analys? Vill du vara med och säkerställa att våra kunder ligger steget före kopplat till prediktiva affärshändelser? Är du en god kommunikatör, samtidigt som du har ett stort intresse för och tar till dig av ny teknik? Då kan du bli en av oss.

Webb-projektledare

Stockholm

Älskar du att jobba med webb och att leda team? Har du förmåga att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga webbprojektledare som vill hålla våra kunder i handen hela vägen från idé till utrullning.

Systemutvecklare .NET inhouse

Stockholm

Forefronts förvaltningsorganisation lägger nu i en extra växel och vi behöver utöka teamet. Nu söker vi en .NET-utvecklare med stark teamkänsla. Förvaltningens uppdrag är att hjälpa kunderna att hålla sina system och lösningar moderna samt välfungerande. Vi vill att de, precis som vi, ska ligga i framtidens framkant och söker därför dig som också tycker om kundkontakt. Är det här du? Läs vidare för den spännande fortsättningen!

Backend-utvecklare

Malmö

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Webbutvecklare

Linköping

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Utvecklare inhouse

Åre

Forefronts Åre-kontor växer och utökar teamet med fler utvecklare! Nu söker vi utvecklare med stark teamkänsla och fokus på .NET. Du får arbeta med både nya och traditionella tekniker så att vi tillsammans hjälper våra kunder att vara i framtidens framkant.

.Net-utvecklare Karlstad

Karlstad

Vill du förändra din vardag och vara med att etablera Forefront i Karlstad? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Forefront bygger nu verksamhet i Karlstad och vi söker dig som tycker om kundkontakt och lösningar med ambition. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Integrations-/lösningsarkitekt

Stockholm

Vi söker dig som har en bred kompetens inom systemintegration. Du har en passion för och vill utvecklas som lösningsarkitekt. Du har förmågan att arbeta med människor och förstår både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar. Du förstår arkitektens roll i en agil värld. Nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens. Är du dessutom resultatorienterad och trivs i ett ständigt framåtsträvande team, då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm och Malmö

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Konsult inom Strategic sourcing

Stockholm

Brinner du för sourcing-strategier och vill fortsätta utveckla vårt erbjudande inom IT-management? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom strategisk sourcing.

Förvaltningsansvarig

Stockholm

Har du erfarenhet av förvaltning av IT-system/lösningar och av att arbeta som projektledare? Vill du arbeta i ett expansivt och framåtlutat företag som satsar på åtagandeaffärer? I rollen som förvaltningsansvarig hos oss på Forefront får du möjlighet att fortsätta utveckla vårt förvaltningserbjudande.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm och Malmö

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Junior managementkonsult

Stockholm

Har du arbetat några år som managementkonsult och vill fortsätta utvecklas i din roll i en stimulerande miljö? Nu söker vi fler juniora managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan på både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven och har ett par års relevant erfarenhet sedan tidigare. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma vidare och ta nästa steg i din utveckling på ett entreprenöriellt bolag med hög tillväxt och högt i tak.

Spontanansökan

Stockholm, Malmö, Halmstad, Sundsvall, Linköping, Åre och Karlstad

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Stockholm

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad och lämna bestående avtryck hos våra kunder.

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Malmö

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och som tillsammans med oss vill fortsätta att skapa avtryck på konsultmarknaden i Malmö.

Enterprise/lösningsarkitekt

Stockholm

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Cloud-/lösningsarkitekt

Stockholm

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom molnlösningar? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med cloud som spetskompetens.

Projektledare

Stockholm

Är du en driven projektledare som har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga projektledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Kravledare/Business analyst

Stockholm

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en dynamisk miljö? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Testledare

Stockholm

Brinner du för test och testledning? Motiveras du av att dina leveranser håller hög kvalitet? Just nu utökar vi vårt testerbjudande och söker därför fler drivna testledare och testare som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Testare och testledare

Sundsvall

Vill du vara med och göra avtryck inom testområdet i Sundsvall? Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront.

Kreativ UX-designer

Stockholm och Uppsala

Har du en passion för att skapa bra design, som både fungerar och är tekniskt genomförbar men även involverar och inspirerar? Nu söker vi fler drivna designers som har ett par års erfarenhet av avancerad digital design med fokus på interaktion och användarupplevelse.

IT-supporttekniker

Stockholm

Forefront Consulting växer och nu utökar vi den interna IT-enheten med en driven och serviceinriktad IT-supporttekniker. Om du är i början av din karriär och vill arbeta och utvecklas i en fartfylld och spännande organisation kan du vara den vi söker!

Koordinator och ledningsstöd

Stockholm

Är du engagerad i vad som sker i din omgivning och trivs i en pulserande miljö? Har du god förmåga att agera utifrån eget initiativ, självständigt planera ditt arbete och genomförande? Just nu söker vi en Koordinator till Forefront Consultings affärsområde Business Solution. I denna roll har du en central position i organisationen och du hanterar dagligen frågor som rör affärsområdet.

Spontanansökan

Stockholm, Uppsala, Karlstad, Linköping, Sundsvall, Åre, Malmö och Halmstad

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Vill du veta mer om Forefront Consulting?

Sverige

Vill du veta mer om traineeprogrammet och Forefront Consulting?

Sverige

Vill du jobba inom Business Solution
eller Business Application?

Kontakta Lovisa, Martin eller Filip

 

Vill du jobba inom Business Design eller Business Transformation?

Kontakta Anna eller Heidi

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?


Kontakta jobb@ffcg.se

Sofia Eirsköld

Föräldraledig

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5

B