Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. 

Lediga tjänster

Senior Episerver-utvecklare

Stockholm och Malmö

Har du erfarenhet av både backend- och frontendutveckling med Episerver som CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande nyutvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Senior Episerver-utvecklare frontend

Stockholm och Malmö

Har du erfarenhet av frontendutveckling med Episerver som CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande nyutvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm

Brinner du också för den digitala transformationen inom IT? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Technical account manager/.NET-utvecklare

Stockholm

Nu söker vi en .NET-utvecklare som brinner för att arbeta i team och hjälpa våra kunder att snabbt lösa utmaningar och problem som de stöter på. Vill du arbeta i en mångfacetterad roll inhouse som teknisk rådgivare och stötta parallellt i olika typer av ärenden och projekt inom vår förvaltningsorganisation? Då är den här rollen någonting för dig.

Förvaltningsansvarig

Stockholm

Har du erfarenhet av förvaltning av IT-system/lösningar och av att arbeta som projektledare? Vill du arbeta i ett expansivt och framåtlutat företag som satsar på åtagandeaffärer? I rollen som förvaltningsansvarig hos oss på Forefront får du möjlighet att fortsätta utveckla vårt förvaltningserbjudande.

CRM-projektledare med lösningsarkitekturfokus

Stockholm

Har du erfarenhet av att arbeta som teknisk CRM-projektledare, gärna som konsult, och har kompetens inom lösningsarkitektur och närliggande områden såsom analytics och BI? Har du en bred erfarenhet av olika systemstöd inom marknad, sälj och service? Vill du arbeta i ett organiskt växande företag som satsar på CRM och Marketing Automation ihop med analytics och BI? Då är rollen som teknisk CRM Projektledare hos oss på Forefront någonting för dig!

Data scientist

Stockholm

Brinner du för prediktiv analys? Vill du vara med och säkerställa att våra kunder ligger steget före kopplat till just prediktiva affärshändelser? Är du en god kommunikatör samtidigt som du har ett stort intresse för och tar till dig av ny teknik? Då kan du bli en av oss.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA och minst ett par års erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation, antingen som konsult eller linjechef.

Junior konsult inom digital strategi & transformation

Stockholm

Nu söker vi fler juniora konsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan på både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, har ett par års konsulterfarenhet sedan tidigare och ett tydligt digitalt DNA. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma vidare och ta nästa steg i din utveckling på ett entreprenöriellt bolag med hög tillväxt och högt i tak.

Strategikonsult med genomförandeförmåga

Stockholm

Vi söker dig med driv och passion för att genomföra strategier och i det arbetet, aktivera hela organisationen, såväl struktur som kultur. Har du erfarenhet av program och projektstyrning och därigenom kunskap och förståelse om vikten av genomgripande engagemang för att lyckas med långsiktiga mål, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och kan skapa och driva business case, samt erfarenhet av att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Spontanansökan

Stockholm, Malmö, Halmstad eller Sundsvall

Välkommen med din spontanansökan

Trainee

Stockholm

Nu söker vi kandidater till vår nästa generation i vårt traineeprogram.

Javautvecklare

Stockholm

Vill du arbeta med agil systemutveckling där vårt mål är att vara thought leaders inom det området? Motiveras du också av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Verksamhetsarkitekt

Stockholm

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och göra ett bestående avtryck.

.NET-Utvecklare

Stockholm

Brinner du också för Software Craftmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Molnarkitekt applikation och plattform Microsoft Azure

Stockholm

Vill du också vara en del i att bygga upp nya kundaffärer inom Azure? Vill du utvecklas och arbeta med det senaste inom Cloud och Azure? Molnet utvecklas i rasande fart och så gör även våra kundaffärer kring Azure. Därav söker vi fler konsulter som brinner för att arbeta med molnarkitektur.

Lösningsarkitekt

Stockholm

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Kravledare

Stockholm

Vill du utvecklas i din roll som kravledare i en dynamisk och utvecklande miljö? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Testledare

Stockholm

Brinner du för test och testleding? Motiveras du av att dina leveranser håller hög kvalitet? Just nu utökar vi vårt testerbjudande och söker därför fler drivna testledare som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Utvecklare/arkitekt inom Analytics och Business Intelligence

Stockholm

Tycker du också att prediktiv analys och Business Intelligence är det roligaste som finns så kommer du definitivt att trivas hos oss på Forefront! Nu söker vi fler erfarna utvecklare eller arkitekter inom området Analytics/Business Intelligence.

Kreativ UX-designer

Stockholm

Har du en passion för att skapa bra design, som både fungerar och är tekniskt genomförbar men även involverar och inspirerar? Nu söker vi fler drivna designers som har ett par års erfarenhet av avancerad digital design med fokus på interaktion och användarupplevelse.

.NET-utvecklare

Malmö

Är du en kommunikativ problemlösare med genuint intresse för modern teknik och verktyg inom systemutveckling så kommer du att trivas hos oss på Forefront. Nu söker vi drivna .NET-utvecklare som vill vara med och forma vårt team med utvecklare till vårt kontor i Malmö.

Testare och testledare

Sundsvall

Vill du vara med och göra avtryck inom testområdet i Sundsvall? Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront.

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5

Kontakta gärna någon av våra rekryterare