Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

Data Scientist

Malmö | Teknik

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Bygga lösningar med den senaste tekniken som sedan tas i produktion? Är avancerad data-, bild- och textanalys eller prediktiv modellering din spets? Vill du tillhöra ett tight team där du kommer få lösa spännande utmaningar med komplexa modeller? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Lösningsarkitekt Malmö/Halmstad

Halmstad, Malmö | Teknik

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Nu söker vi en lösningsarkitekt eller som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Senior .Net-utvecklare

Halmstad, Malmö | Teknik

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt

Trainee - Forefront Generation

Stockholm, Malmö |

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Backend-utvecklare

Malmö | Teknik

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö |

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Malmö | Strategi & Verksamhet

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och som tillsammans med oss vill fortsätta att skapa avtryck på konsultmarknaden i Malmö.

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö |

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Brinner du för webbutveckling och användarupplevelse?

Kontakta Alexander

 

 

 

Vill du höra mer om vad vi gör inom systemutveckling och teknisk arkitektur?

Kontakta Filip

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5