Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

.NET-utvecklare

Uppsala

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Senior Javautvecklare

Uppsala

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer att trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Trainee - Forefront Generation

Stockholm, Malmö

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Frontend-utvecklare

Stockholm, Uppsala

Har du erfarenhet av frontend-utveckling? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Backend-utvecklare

Malmö

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm, Malmö

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm, Malmö

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Malmö

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad hos våra kunder och som tillsammans med oss vill fortsätta att skapa avtryck på konsultmarknaden i Malmö.

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Vill du jobba inom Business Solution
eller Business Application?

Kontakta Lovisa, Martin eller Filip

 

Vill du jobba inom Business Design eller Business Transformation?

Kontakta Anna eller Heidi

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?


Kontakta jobb@ffcg.se

Sofia Eirsköld

Föräldraledig

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5