Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

ReactJS-utvecklare

Stockholm

Tack vare utvecklingen av ReactJS-biblioteket har det blivit lättare att återanvända kod och skapa bättre prestanda vid rendering, genom att använda sig av komponenter istället för hela websidor. Vi ser behovet och efterfrågan av detta hos våra kunder, vi vill därför förstärka vårt team för att kunna hjälpa företag att ligga i framkant när det gäller Frontend-utveckling.

Arkitekt för AI och Machine learning

Stockholm

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Utvecklare inom Webb och CMS

Stockholm

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Affärsenhetschef till Growth & Innovation

Stockholm

Vi söker dig med driv och passion att bidra till att ta nästa steg på Forefronts resa mot att vara den ledande aktören inom digitalt driven affärsutveckling. Tack vare utökat förtroende hos våra kunder inom områden som innovation, transformation av kundnära processer och digital tjänsteutveckling har vi nyligen bildat enheten Growth & Innovation. Är du en affärsdriven ledare med vana att bygga förtroende gentemot såväl medarbetare som högre beslutsfattare så kan du vara den affärsenhetschef vi söker.

Senior projektledare och verksamhetsutvecklare inom CRM

Stockholm

Älskar du att arbeta med CRM och att leda team? Har du förmåga att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga CRM-projektledare som vill arbeta tillsammans med våra kunder hela vägen från idé till utrullning.

Cloud-specialist

Stockholm

Utveckling och arkitektur av molnplattformar och -tjänster är något som våra kunder starkt efterfrågar idag. I samarbete med dem satsar vi därför, både operativt och strategiskt, för att deras behov av realtidsdata, automatisering, skalbara arkitekturer och elastisk infrastruktur ska bli realiserade i molnet.

Utvecklare inom Business Intelligence

Stockholm

Business Intelligence utvecklare sökes till bolag i framkant! Vår enhet Business Application har specialiserat sig inom områdena prediktiv analys och AI och behöver nu förstärkas. Gillar du att arbeta med den senaste tekniken, ständigt utvecklas och utmanas? Lockas du av att utveckla lösningar för att ge bolag de bästa förutsättningarna för att göra bra affärsbeslut? Vi söker BI-utvecklare som vill förstärka och utveckla vårt drivna team. Som konsulter arbetar vi enskilt och i team, ute hos våra kunder och från vårt kontor.

Strategikonsult med passion för affärer

Stockholm

Vi söker dig som har passion för strategiarbete och som förstår vad som krävs för framgångsrikt strategiskt arbete. Har du relevant kunskap om vår omvärld, digitala transformationer och samtidigt förmågan att förklara konsekvenser av strategiska resonemang på affärsmodellen i sin helhet, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Kafka-specialist

Stockholm

Mobil konnektivitet och säker autentisering driver nya digitala affärsmodeller. Rätt erbjudande vid rätt tidpunkt är en avgörande konkurrensfördel när nya digitala kundbeteenden växer fram och kraven på personalisering ökar. På Forefront hjälper vi företag att stärka sin konkurrenskraft genom att bygga och utveckla kontextmedvetna och AI-assisterade realtidstjänster.

Senior Data scientist

Stockholm

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Bygga lösningar med den senaste tekniken som sedan tas i produktion? Är avancerad data-, bild- och textanalys eller prediktiv modellering din spets? Vill du tillhöra ett tight team där du kommer få lösa spännande utmaningar med komplexa modeller? Då är Forefront stället för dig! Vi har flertalet lyckade AI projekt bakom oss och fler på gång, därför söker vi dig.

Junior .NET-utvecklare

Stockholm

Vill du också lära dig, och bli bättre på, hantverket bakom systemutveckling? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler utvecklare som är i början av sin karriär och har börjat förstå nyttan med t.ex. TDD och Clean Code.

Trainee - Forefront Generation

Stockholm, Malmö

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av åttonde kullen av vårt traineeprogram Forefront Generation.

Frontend-utvecklare

Stockholm, Uppsala

Har du erfarenhet av frontend-utveckling? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Kubernetes-specialist

Stockholm

Vi ser att företag idag tar allt större och snabbare steg i sin digitala förändring för att kunna möta nya kundbeteenden och skapa sig konkurrensfördelar. Det vill vi hjälpa dem att lyckas med. Genom tex. ökad användning av öppen källkod, mikrotjänser, automatisering och implementering av skalbar arkitektur kan vi tillsammans skapa moderna och flexibla miljöer för framtidens krav.

Episerver- och .NET-utvecklare

Stockholm

Forefronts inhouseorganisation arbetar med ny- och vidareutveckling av våra kunders system. Nu får vi in fler spännande kunder samtidigt som vi vill utöka vår position på marknaden. Stimuleras du av att arbeta agilt i en spännande organisation där du får möjlighet att arbeta i en modern teknisk miljö? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet och vill arbeta tillsammans med likasinnade kollegor? Då är du den vi söker!

.Net-utvecklare

Stockholm

Brinner du också för Software Craftsmanship och SOLID-principerna? Premierar du kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion i det agila arbetet? Då kan du vara rätt för oss. Nu söker vi fler .NET-utvecklare som brinner för Software Craftsmanship, TDD, SOLID och Clean Code.

Teknisk testare/Testautomatiserare

Stockholm

Jobbar du idag som teknisk testare och/eller testautomatiserare och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Testledare/QA

Stockholm

Jobbar du idag som testledare eller QA och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Integrations-/lösningsarkitekt

Stockholm

Vi söker dig som har en bred kompetens inom systemintegration. Du har en passion för och vill utvecklas som lösningsarkitekt. Du har förmågan att arbeta med människor och förstår både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar. Du förstår arkitektens roll i en agil värld. Nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens. Är du dessutom resultatorienterad och trivs i ett ständigt framåtsträvande team, då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm, Malmö

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Konsult inom Strategic sourcing

Stockholm

Brinner du för sourcing-strategier och vill fortsätta utveckla vårt erbjudande inom IT-management? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom strategisk sourcing.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm, Malmö

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Junior managementkonsult

Stockholm

Har du arbetat några år som managementkonsult och vill fortsätta utvecklas i din roll i en stimulerande miljö? Nu söker vi fler juniora managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan på både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven och har ett par års relevant erfarenhet sedan tidigare. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma vidare och ta nästa steg i din utveckling på ett entreprenöriellt bolag med hög tillväxt och högt i tak.

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Stockholm

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad och lämna bestående avtryck hos våra kunder.

Enterprise/lösningsarkitekt

Stockholm

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Cloud-/lösningsarkitekt

Stockholm

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom molnlösningar? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med cloud som spetskompetens.

Projektledare

Stockholm

Är du en driven projektledare som har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga projektledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Kravledare/Business analyst

Stockholm

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en dynamisk miljö? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Kreativ UX-designer

Stockholm

Har du en passion för att skapa bra design, som både fungerar och är tekniskt genomförbar men även involverar och inspirerar? Nu söker vi fler drivna designers som har ett par års erfarenhet av avancerad digital design med fokus på interaktion och användarupplevelse.

Spontanansökan

Stockholm, Karlstad, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Vill du jobba inom Business Solution
eller Business Application?

Kontakta Lovisa, Martin eller Filip

 

Vill du jobba inom Business Design eller Business Transformation?

Kontakta Anna eller Heidi

Vill du veta mer om hur det är att jobba hos oss?


Kontakta jobb@ffcg.se

Sofia Eirsköld

Föräldraledig

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5