Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

Applikationskonsult MS Dynamics CRM

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Brinner du för CRM och kanske marketing automation? Forefront stärker CRM-teamet och söker fler applikationskonsulter. Vi söker engagerade och drivna personer som vill vara med och göra avtryck hos våra kunder. Vi utvecklar och implementerar CRM-lösningar från förstudie- och processkartläggning till införande, arkitektur, utbildning och förändringsledning, vi har en tro på hantverksskickligheten, något som genomsyrar alla våra leveranser.

Senior Data scientist

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du utmanas och arbeta i hetluften? Vill du tillhöra ett team där du får lösa spännande utmaningar? Då är Forefront stället för dig!

Testare och testledare

Sundsvall | Strategi & Verksamhet

Vill du vara med och göra avtryck inom testområdet i Sundsvall? Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront.

Senior program/projektledare som kan driva agila leveranser

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en driven program/projektledare som brinner för det agila och har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga ledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Kravledare/Business Analyst

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en grupp med erfarna kraventusiaster samt med våra kunders mest spännande förändringsresor? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Teknisk testare/Testautomatiserare

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Jobbar du idag som teknisk testare och/eller testautomatiserare och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Senior Testledare/QA

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Jobbar du idag som testledare eller QA och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området. Vill du vara med på resan att fortsätta bygga Forefronts QA-förmåga? Då ska du läsa vidare!

Data Scientist

Malmö | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du utmanas och verkligen arbeta i hetluften? Bygga lösningar med den senaste tekniken som sedan tas i produktion? Är avancerad data-, bild- och textanalys eller prediktiv modellering din spets? Vill du tillhöra ett tight team där du kommer få lösa spännande utmaningar med komplexa modeller? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Lösningsarkitekt

Uppsala | Strategi & Verksamhet, Teknik

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi en lösningsarkitekt som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Arkitekt för AI och Machine learning

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Trainee - Forefront Generation

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vill du göra avtryck tillsammans med oss? Vi söker framtidens konsulter som vill utmanas genom att vara en del av den nionde kullen av vårt traineeprogram, Forefront Generation.

Utvecklare inom Business Intelligence

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Business Intelligence utvecklare sökes till bolag i framkant! Vår enhet Business Application har specialiserat sig inom områdena prediktiv analys och AI och behöver nu förstärkas. Gillar du att arbeta med den senaste tekniken, ständigt utvecklas och utmanas? Lockas du av att utveckla lösningar för att ge bolag de bästa förutsättningarna för att göra bra affärsbeslut? Vi söker BI-utvecklare som vill förstärka och utveckla vårt drivna team. Som konsulter arbetar vi enskilt och i team, ute hos våra kunder och från vårt kontor.

Strategikonsult med passion för affärer

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Vi söker dig som har passion för strategiarbete och som förstår vad som krävs för framgångsrikt strategiskt arbete. Har du relevant kunskap om vår omvärld, digitala transformationer och samtidigt förmågan att förklara konsekvenser av strategiska resonemang på affärsmodellen i sin helhet, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Integrations-/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet, Teknik

Vi söker dig som har en bred kompetens inom systemintegration. Du har en passion för och vill utvecklas som lösningsarkitekt. Du har förmågan att arbeta med människor och förstår både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar. Du förstår arkitektens roll i en agil värld. Nu söker vi fler lösningsarkitekter med systemintegration som spetskompetens. Är du dessutom resultatorienterad och trivs i ett ständigt framåtsträvande team, då tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Konsult inom Strategic sourcing

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du för inköp av IT och vill vara med att utveckla vårt erbjudande inom IT Sourcing? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom inköp med fokus på IT.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Spontanansökan

Stockholm, , Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan!

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad och lämna bestående avtryck hos våra kunder.

Enterprise/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Cloud-/lösningsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du för att generera lösningar av hög kvalitet och har en bred kompetens inom molnlösningar? Förstår du både systemutvecklarens och verksamhetens utmaningar och vill tillhöra ett kompetent och framåtsträvande team? Just nu söker vi fler lösningsarkitekter med cloud som spetskompetens.

Spontanansökan

Stockholm, Uppsala, Linköping, Sundsvall, Halmstad, Åre, Malmö | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik, Övrigt

Välkommen med din spontanansökan - det kan bli starten på en utvecklande tid tillsammans!

Vill du veta mer om Forefront Consulting?

Sverige | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik

Vill du veta mer om traineeprogrammet och Forefront Consulting?

Sverige | Strategi & Verksamhet, Design, Teknik

Är du Data scientist och vill hjälpa företag att omvandla data till insikter?

Hör av dig till Estivalia

 

 

 

Brinner du för arkitektur, informationsstyrning eller managementkonsulting med fokus på det agila och det digitala? 

Hör av dig till Anna

 

Brinner du för webbutveckling och användarupplevelse?

Kontakta Helena

 

 

 

Vill du höra mer om vad vi gör inom systemutveckling och teknisk arkitektur?

Kontakta Erik

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5