Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete

Att jobba på Forefront

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

Lediga tjänster

Regionchef Mitt

Sundsvall | Strategi & Verksamhet

Är du en driven och passionerad ledare med god förmåga att sätta, motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare? Brinner du för att utveckla dina team och dina affärsrelationer? Då kan du vara den vi söker!

Arkitekt för AI och Machine learning

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en erfaren Lösningsarkitekt som vill förverkliga möjligheterna med Prediktiv Analys hos våra kunder? Arkitektur är Forefronts grund och hjärta och du kommer att få arbeta med några av de bästa på marknaden och vidarutvecklas inom vår lösningsarkitekturakademi. Vi levererar innovativa lösningar på den senaste tekniken. ”När det inte finns någon på marknaden som har erfarenhet av tekniken vänder vi oss till Forefront. Om det är någon som kan lösa det, så är det de”, för att citera en av våra partners.

Senior projektledare och verksamhetsutvecklare inom CRM

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Älskar du att arbeta med CRM och att leda team? Har du förmåga att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga CRM-projektledare som vill arbeta tillsammans med våra kunder hela vägen från idé till utrullning.

Strategikonsult med passion för affärer

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Vi söker dig som har passion för strategiarbete och som förstår vad som krävs för framgångsrikt strategiskt arbete. Har du relevant kunskap om vår omvärld, digitala transformationer och samtidigt förmågan att förklara konsekvenser av strategiska resonemang på affärsmodellen i sin helhet, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Managementkonsult med IT-inriktning

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Konsult inom Strategic sourcing

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Brinner du för sourcing-strategier och vill fortsätta utveckla vårt erbjudande inom IT-management? Nu söker vi fler konsulter med spetskompetens inom strategisk sourcing.

Managementkonsult inom digital strategi & transformation

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Nu söker vi fler managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven, med ett tydligt digitalt DNA samt erfarenhet av att leda initiativ relaterat till digital transformation.

Junior managementkonsult

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Har du arbetat några år som managementkonsult och vill fortsätta utvecklas i din roll i en stimulerande miljö? Nu söker vi fler juniora managementkonsulter som är passionerat intresserade av digitaliseringen och dess påverkan på både samhälle, företag och konsumenter. Du är framtidsorienterad och affärsdriven och har ett par års relevant erfarenhet sedan tidigare. Vi erbjuder dig en möjlighet att komma vidare och ta nästa steg i din utveckling på ett entreprenöriellt bolag med hög tillväxt och högt i tak.

Enterprise/verksamhetsarkitekt

Stockholm | Strategi & Verksamhet

Är du en naturlig ledare som har lätt för att leda grupper till insikter? Nu söker vi fler skickliga verksamhetsarkitekter som brinner för att göra skillnad och lämna bestående avtryck hos våra kunder.

Brinner du för webbutveckling och användarupplevelse?

Kontakta Alexander

 

 

 

Vill du höra mer om vad vi gör inom systemutveckling och teknisk arkitektur?

Kontakta Filip

"Alla jag mötte var engagerade och intresserade, därför sökte jag till Forefront"

Sanna Tyni

Trainee Generation 5