Webbutvecklare

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Plats:

Linköping

Publicerat:

Februari 16 - 2018

Beskrivning

Som utvecklare inom vårt affärsområde Business Solution blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team, där du kommer att tillhöra Linköpings affärsenhet. Här finns många erfarna kollegor nära till hands som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar. Fokus ligger på Opensourcebaserade CMS, extern webb, webbaserade system, intranät och e-handel.

 

Vi tar oss an spännande uppdrag hos en rad olika kunder. Teamen formas och består ofta av både utvecklare, UX/designers, projektledare och kundens deltagare. Vi arbetar tillsammans från start till mål, så att du som utvecklare är med från början - detta är unikt för oss. Vårt arbetssätt är agilt och i framtidens framkant, med en ambition och utgångspunkt att du får prova någon ny teknik i varje uppdrag. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra effekt som möjligt, här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

I den här rollen är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas med likasinnade och kompetenta kollegor. Hos oss utvecklas du löpande inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Open Coding Dojos och seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar till teknisk förkovring och djupdykning.

 

Vi söker dig som

 

 

Det är meriterande om du har

 

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med sig av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Webbutvecklare, Linköping

B