Webb-projektledare

Älskar du att jobba med webb och att leda team? Har du förmåga att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga webbprojektledare som vill hålla våra kunder i handen hela vägen från idé till utrullning.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Oktober 30 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Solution och vår enhet Digitala Kanaler där vi har en bred och gedigen kompetens i form av digitala strateger, UX-designers, arkitekter, webbutvecklare och projektledare. Vi brinner för att hjälpa våra kunder med fokus på användarupplevelse och affärsnytta. Vi har en tro på hantverksskickligheten, något som genomsyrar alla våra leveranser. Vi bygger för en föränderlig värld. Oavsett roll och projekt stöttar och agerar vi alltid bollplank till våra kunder, samtidigt som vi utmanar och ifrågasätter – för att tillsammans nå den bästa upplevelsen.

 

Exempel på projekt som vi driver:

 

 

Vi söker dig som

 

 

Det är meriterande om du har

 

 

Som person är du bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera en projektorganisation från början, bestämma metoder; bygga team och agera rådgivande till beställaren. Du är van vid att hjälpa till att ta fram mål, vision, och mätetal, projektplanera samt jobba med löpande uppföljning. Ditt ledarskap kännetecknas av att du tar ansvar och skapar struktur samtidigt som du engagerar och motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med sig av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.

 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Webb-projektledare

B