Verksamhetskonsult CRM

Har du erfarenhet av att arbeta med verksamhetsutveckling och förändringsledning inom CRM och har kompetens inom närliggande områden såsom kundanalys och kundupplevelse? Har du kunskap om begrepp som CLV, RFM, ABM, ROI, ROMI, Lead Management, Retention och Lojalitet? Har du en bred erfarenhet av olika systemstöd inom marknad, sälj och service? Vill du arbeta i ett växande företag som satsar på CRM och Marketing Automation ihop med analytics, BI, User Experience och Customer Experience? Då är rollen som Verksamhetskonsult CRM kanske någonting för dig!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

Du kommer att leda spännande utvecklingsprojekt och inspirera andra inom ditt område. I denna tjänst ges möjligheter för rätt person att arbeta brett inom CRM – från analys, strategi, design, förändringsledning och implementering och vidareutveckling av lösningar åt våra kunder. Du kommer att arbeta i både stora och små projekt men framför allt kommer du att medverka i projekten som expert inom ditt område och hjälpa våra kunder att ta nästa steg i sitt CRM-arbete. Du kommer att tillhöra teamet CRM/Enterprise Systems som ingår i vårt affärsområde Business Application.

 

Exempel på uppdrag i din roll:

 

Vi söker dig som

  

Det är meriterande om du

 

Som person är du orädd, positiv, ödmjuk, engagerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du trivs med varierande arbetsuppgifter inom närliggande områden avseende CRM. Du är en person som sätter stort värde på att förstå kundernas affär och processer för att kunna utforma bästa möjliga lösningar. Du är dessutom lösningsorienterad, verksamhetsnära, tänker gärna i processer, drivs av förändringsarbete samt att leverera rätt kvalitet i rätt tid. Du söker ständigt ny kunskap kring relevanta produkter och lösningar och vill gärna dela med dig till kunder och kollegor.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Verksamhetskonsult CRM

B