UX-designer

Som person har du förmåga att väga affärsbehov mot användarnytta och har ett analytiskt resonemang. Ditt särpräglande drag är att du har en brinnande passion för att skapa bra design – design som inte bara fungerar och är tekniskt genomförbar, utan också kommunicerar, involverar och inspirerar. Du är sannolikt en paradox där vi gärna ser att du är en kreativ logiker som kan gå balansgång mellan form och funktion. Är du vår nästa Frontier?

Ort:

Stockholm

Område:

Design

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

Hos oss blir du en del av Business Experience, där du kommer arbeta med att skapa användarupplevelser i världsklass åt några av Sveriges mest namnkunniga organisationer.

 

Till din hjälp får du mycket kompetenta designkollegor som gärna bollar idéer, diskuterar konceptriktningar, utvärderar lösningsalternativ och stöttar med formförslag eller genrepar presentationer. Här arbetar du nära erfarna kollegor som innehar en bred kompetens inom både strategi och teknik. 

 
 

Vi söker dig som 

 
 

Det är meriterande om du

Som person är du positiv och ser möjligheter i varje problemställning. Vidare är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. För att lyckas i denna roll måste du ha minst 2 års erfarenhet av att utforma tjänster över olika plattformar inom produkt/tjänstedesign.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

UX-designer