Utvecklare inom Webb och CMS

Har du erfarenhet av backend-utveckling inom webb och CMS? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att löpande prova nya tekniker? Har du ett brinnande intresse för såväl det tekniska samt det kundnära perspektivet? Då kan du vara den vi söker!

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

April 12 - 2017

Beskrivning

Som utvecklare inom vårt affärsområde Business Experience blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team. Här finns många erfarna kollegor nära till hands som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar. Våra uppdrag sträcker sig från Episerver CMS, extern webb, intranät till e-handel. Vi kan erbjuda inriktning i din roll mot dessa spännande områden: cloud, headless CMS, AI/machine learning, datalagring, säkerhet och React. 

 

Forefront tar sig an många spännande uppdrag hos en rad olika kunder. Teamen formas och består ofta av både utvecklare, UX/designers och kundens deltagare. Vi arbetar i workshops från start till mål, så att du som utvecklare är med från början - detta är unikt för oss. Vårt arbetssätt är agilt och i framtidens framkant, med en ambition och utgångspunkt att du får prova någon ny teknik i varje uppdrag. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra effekt som möjligt, här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

I den här rollen är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas med likasinnade och kompetenta kollegor. Hos oss utvecklas du löpande inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Tech sessions och löpande seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar till teknisk förkovring och djupdykning.

 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har 

 

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. 

 

Våra värderingar utgör för oss en ledstjärna i vår vardag och en riktning i vad vi vill åstadkomma tillsammans med våra kunder. Detta genomsyrar allt vi gör från det stora till det lilla. Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Utvecklare inom Webb och CMS