Utvecklare/arkitekt inom Business Intelligence

Tycker du också att Business Intelligence är det roligaste som finns? Då kommer du definitivt att trivas hos oss på Forefront! Analyticsteamet växer och vi söker fler erfarna utvecklare och arkitekter att utöka vårt driftiga team med.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Utvecklare och arkitekter inom vårt affärsområde Business Application är en viktig del av vårt team som har specialiserat sig på området prediktiv analys. Vi som arbetar här har ett genuint intresse av att ta till oss ny teknik, vi tycker om att arbeta i team och delar gärna med oss av våra kunskaper till varandra. SAS och Microsoft är två av våra partners och vi arbetar även en hel del med Qlik och Cognos.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du nytänkande, kreativ och har hög samarbetsförmåga. Du har även ett starkt driv att fortsätta utvecklas inom ditt kompetensområde, vilket du får möjlighet till hos oss!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Utvecklare/arkitekt inom Business Intelligence

B