Utvecklare inhouse

Forefronts Åre-kontor växer och utökar teamet med fler utvecklare! Nu söker vi utvecklare med stark teamkänsla och fokus på .NET. Du får arbeta med både nya och traditionella tekniker så att vi tillsammans hjälper våra kunder att vara i framtidens framkant.

Ort:

Åre

Område:

Teknik

Publicerat:

Maj 28 - 2018

Vi söker dig som tycker om kundkontakt och lösningar med wow-ambition. Vårt uppdrag är att hjälpa kunderna att hålla sina system och lösningar moderna och välfungerande, med fokus på användbarhet, upplevelse och design. Samtidigt har vi berget som bakgård, trängs i gondolen istället för tunnelbanan på väg till jobbet, äter lunch i toppstugan istället för på topprestaurangen, och har äventyr och fjäll som vår fritid.

Beskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande med stor bredd där du får räkna med att både lära dig nya samt arbeta med mer traditionella tekniker, för att hjälpa våra kunder att underhålla sina existerande system och samtidigt föra dem in i framtiden. Du kommer att till största delen sitta på vårt vackra kontor uppe i bergen i Åre, men kundmöten och mindre projekt/etableringar sker oftast ute hos kund.

 

 

Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i system/lösningar och har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har en bred nyfikenhet och att du har arbetat med eller är intresserad av att lära dig tekniker som TDD, Azure, Continuous Integration, Continuous Delivery etc. Du kommer att tillhöra affärsområdet Business Regions. Hos oss blir du en del av ett växande team i vilket du förväntas delta genom att vara med och utveckla både dig själv och enheten samt visa driv och engagemang genom egna initiativ och kreativa lösningar. Teamet arbetar agilt för att kompetensöverföra och på bästa sätt tillsammans lösa kundens behov.

 

 

Exempel på arbetsuppgifter tillsammans med din grupp

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av nedanstående

 

 

Som person är du flexibel och nyfiken, du är bekväm med att arbeta i flera parallella system och projekt, och du tycker att fjället och kontoret är den ultimata kombon.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Utvecklare inhouse