Utvecklare inom Business Intelligence

Business Intelligence utvecklare sökes till bolag i framkant! Vår enhet Business Application har specialiserat sig inom områdena prediktiv analys och AI och behöver nu förstärkas. Gillar du att arbeta med den senaste tekniken, ständigt utvecklas och utmanas? Lockas du av att utveckla lösningar för att ge bolag de bästa förutsättningarna för att göra bra affärsbeslut? Vi söker BI-utvecklare som vill förstärka och utveckla vårt drivna team. Som konsulter arbetar vi enskilt och i team, ute hos våra kunder och från vårt kontor.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

December 2 - 2016

Vem söker vi?

Vi söker dig som har gedigen kunskap och erfarenhet från åtminstone en BI-plattform såsom exempelvis Microsoft eller SAS Institute. Har du även erfarenhet av ytterligare BI-verktyg, datamodellering och/eller datakvalitet samt Agila projektmetoder är det meriterande. Vi ser även positivt på om du har tidigare konsulterfarenhet, relevanta certifieringar, samt om du har arbetat med metodstöd och Master Data.

 

Som person har du ett proaktivt och lösningsfokuserat förhållningssätt och en analytisk ådra. Du har en positiv inställning till förändring och en vilja att utvecklas i din yrkesroll. Vi lägger stor vikt vid att du är kvalitets- och resultatorienterad, anpassar dig lätt till olika situationer, har lätt för att skapa relationer och vårdar dina kundkontakter. 

 

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder dig en utmanande roll där du får arbeta i ett kreativt och lösningsinriktat team. SAS, Google, ThoughtSpot och Microsoft är några av våra partners. Vi arbetar även med Qlik och Cognos. Som utvecklare på Forefront kommer du få möjlighet att arbeta med kunder inom olika typer av branscher, träffa många intressanta människor och få nöjet att arbeta med engagerade och begåvade kollegor. Vi som arbetar här har ett genuint intresse av att ta till oss ny teknik. Vi uppmuntrar nya idéer och möjligheter att utveckla ditt eget arbete, teamets utveckling och Forefronts framgång. 

 

Hos oss får du goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer att befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattarePå det öppna huvudkontoret som ligger i hjärtat av Stockholm finns gott om härliga kollegor med varierade spetskompetenser som gärna delar med sig av sina erfarenheter och kunskaper.  

 

Låter detta intressant? Tveka inte, ansök redan idag!

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Utvecklare inom Business Intelligence