Tjänstedesigner

Vi söker dig som är genuint intresserad av människor och deras behov. Som person är du inlyssnande, empatisk och återkommer ständigt till frågan varför. Du är flexibel, kan förstå utmaningar ur flera perspektiv och inser att ingenting i en tjänstedesigners vardag handlar om dig. På Forefront får du jobba tight tillsammans med visuella designers, ux-designers och utvecklare där ni tillsammans levererar värde till våra kunder. Våra kunder hittas i de flesta branscher, både i privat och offentlig sektor.

Ort:

Stockholm

Område:

Design

Publicerat:

April 30 - 2019

Beskrivning

Hos oss blir du en del av Business Experience, där du kommer bidra till att skapa användarupplevelser i världsklass. Till din hjälp får du mycket kompetenta designkollegor som gärna bollar idéer, utvärderar metoder, analyserar resultat eller stöttar inför en workshop. Här arbetar du nära erfarna kollegor som har en bred kompetens inom både strategi, design och teknik.

 

Vi söker dig som:

 

Det är meriterande om du:

 

På Forefront tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang. Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Tjänstedesigner