Testledare/QA

Jobbar du idag som testledare eller QA och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

Januari 9 - 2019

Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete ute hos kund. Du kommer få möjlighet att fortsätta din resa inom testledning och QA samtidigt som du fördjupar din förståelse för övriga kompetenser inom Forefront. Tillsammans levererar vi affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du metodisk, noggrann och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet. Du har god förståelse för både IT och verksamhet och har förmåga att anpassa teststrategi och planer efter kundens specifika behov. Du kan driva större testgrupper men har inget emot att kavla upp ärmarna och testa själv när det krävs. Du har förmågan att självständigt driva testarbete i projekt och har erfarenhet av alla ingående delar i testplanen och ledning av testarbete.

 

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.

 

Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett bolag med ett kompetent gäng som gärna villa utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.

 

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

 

Vid frågor kontakta Heidi Tangnäs på heidi.tangnaes@ffcg.se eller 070 222 4141. 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.