Testledare

Brinner du för test och testledning? Motiveras du av att dina leveranser håller hög kvalitet? Just nu utökar vi vårt testerbjudande och söker därför fler drivna testledare och testare som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business design där du arbetar nära dina kollegor inom verksamhets- och lösningsarkitektur, krav och projektledning. Du kommer få möjlighet att fortsatta din resa inom test och testledning samtidigt som du fördjupar din förståelse för övriga kompetenser inom affärsområdet. Tillsammans levererar vi affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du metodisk, noggrann och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet. Du har god förståelse för både IT och verksamhet och har förmåga att anpassa teststrategi och planer efter kundens specifika behov. Du har förmågan att självständigt driva testarbete i projekt och har erfarenhet av alla ingående delar i testplanen och ledning av testarbete.

 

Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna villa utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Testledare

B