Testare och testledare

Vill du vara med och göra avtryck inom testområdet i Sundsvall? Nu söker vi drivna testledare och tekniska testare som har ett par års erfarenhet av testarbete i komplexa miljöer och som vill vara med och sätta upp en testverksamhet tillsammans med oss på Forefront.

Ort:

Sundsvall

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

April 4 - 2017

Beskrivning

Hos oss blir du en viktig del av det nya kontoret i Sundsvall och du kommer att arbeta med att skapa en testverksamhet i världsklass och hjälpa oss att tillsammans med våra kunder att bli bäst på test! Till din hjälp får du mycket kompetenta kollegor som gärna bollar idéer, diskuterar lösningsalternativ och som vill jobba tillsammans för utvecklas och göra avtryck.

 

Tillsammans med oss får du möjlighet att bidra till utmärkta kundleveranser samt dela med dig av din kunskap och inspirera andra.

 

Vi söker dig som

Antingen har en bakgrund som testledare och är van att planera, genomföra och hantera testningen i systemutvecklingsprojekt eller så är du en duktig utvecklare eller teknisk testare med förståelse för utveckling, testautomatisering eller prestandatester.

 

Som person är du engagerad och brinner för att förbättra testområdet och vill vara med och skapa en testverksamhet som kännetecknas av hög kvalitet, leveransfokus och smart nyttjande av tillgängliga resurser.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Testare och testledare, Sundsvall