Teknisk testare/testautomatiserare

Jobbar du idag som teknisk testare och/eller testautomatiserare och vill ta nästa steg i din utveckling? Forefront Consulting satsar under 2019 på att utveckla sina erbjudanden inom QA-området och söker dig som vill vara med och påverka vår utveckling.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

Januari 8 - 2019

Vi söker dig med driv och passion som vill göra avtryck i ditt arbete ute hos kund. Du kommer få möjlighet att fortsätta din resa inom test samtidigt som du fördjupar din förståelse för övriga kompetenser inom Forefront Consulting. Tillsammans levererar vi affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har:

Som person är du metodisk, noggrann och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet. Du har god förståelse för både IT och verksamhet och har förmåga att anpassa testerna och planera efter kundens specifika behov. Du har inget emot att självständigt driva testarbetet och även jobba i grupp. Du är engagerad och lösningsfokuserad och kavlar gärna upp ärmarna när det krävs.

 

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare.


Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett bolag med ett kompetent gäng som gärna villa utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.

 

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan redan idag! 

 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Anna Gestblom Bottner, anna.gestblom-bottner@ffcg.se eller 072-242 49 49

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Teknisk testare/Testautomatiserare