Technical account manager/.NET-utvecklare

Forefronts förvaltningsorganisation har efter 2 år börjat växa ur kläderna och vi behöver utöka teamet. Nu söker vi en .NET-utvecklare med stark teamkänsla som brinner för kundkontakt. Förvaltningens hjärta är att hjälpa kunderna att hålla sina system och lösningar moderna samt väl fungerande. Vi vill att de, precis som vi, ska ligga i framtidens framkant. Är det här du? Läs vidare för den spännande fortsättningen!

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 6 - 2017

Beskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande med stor bredd där du får räkna med att både lära dig nya samt arbeta med mer traditionella tekniker för att hjälpa våra kunder att underhålla sina existerande system och föra dem in i framtiden. Du kommer att till största delen sitta på plats på vårt kontor men kundmöten och mindre projekt/etableringar sker oftast ute hos kund.

 

Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i system/lösningar samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är nyfiken på det mesta och att du har arbetat med eller är intresserad av att lära dig tekniker som TDD, Azure, Continuous Integration, Continuous Delivery etc. Du kommer att tillhöra vår enhet Business Operation inom affärsområdet Business Solution. Hos oss blir du en del av ett litet växande team i vilket du förväntas delta genom att vara med och utveckla både dig själv och enheten.

 

 Exempel på arbetsuppgifter: 

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du snabblärd, flexibel och nyfiken. Du är bekväm med att arbeta i flera parallella system och projekt. 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B