Tech lead

Har du flera års erfarenhet av backend-utveckling och vill ta din roll och karriär till nästa steg? Stimuleras du av att arbeta agilt i spännande utvecklingsprojekt där du får möjlighet att vara med att styra ditt och ditt teams arbete? Har du ett brinnande intresse för teknik och innovation och vill tillsammans med våra kunder skapa framtidens tjänster? Då är du den vi söker!

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Mars 14 - 2019

Beskrivning

Som tech lead inom vårt affärsområde Business Experience blir du en del av ett eller flera kompetenta, innovativa och drivande team. Här finns många erfarna kollegor nära till hands inom många olika områden som gärna bollar idéer med dig. Vi kan erbjuda inriktning i din roll mot bland annat dessa spännande områden: cloud, headless CMS, AI/machine learning, datalagring, säkerhet och frontendutveckling.

 

Forefront tar sig an många spännande uppdrag hos en rad olika kunder. Teamen formas och består oftast av utvecklare, UX/designers, scrum master och arkitekter. Vårt arbetssätt är agilt och vi strävar alltid efter att jobba med de senaste teknikerna, med en ambition och utgångspunkt att varje nytt projekt ska ta oss ett steg längre. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra värde och effekt som möjligt, här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

I den här rollen är du med och påverkar samtidigt som du utvecklas med likasinnade och kompetenta kollegor. Hos oss utvecklas du löpande inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Tech sessions och löpande seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar för teknisk förkovring och djupdykning.

 

 Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har 

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. 

 

Våra värderingar utgör för oss en ledstjärna i vår vardag och en riktning i vad vi vill åstadkomma tillsammans med våra kunder. Detta genomsyrar allt vi gör från det stora till det lilla. Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Tech lead