Systemutvecklare .NET inhouse

Forefronts förvaltningsorganisation lägger nu i en extra växel och vi behöver utöka teamet. Nu söker vi en .NET-utvecklare med stark teamkänsla. Förvaltningens uppdrag är att hjälpa kunderna att hålla sina system och lösningar moderna samt välfungerande. Vi vill att de, precis som vi, ska ligga i framtidens framkant och söker därför dig som också tycker om kundkontakt. Är det här du? Läs vidare för den spännande fortsättningen!

Plats:

Stockholm och Halmstad

Publicerat:

Oktober 26 - 2017

Beskrivning

Arbetsuppgifterna är varierande med stor bredd där du får räkna med att både lära dig nya samt arbeta med mer traditionella tekniker, för att hjälpa våra kunder att underhålla sina existerande system och föra dem in i framtiden. Du kommer att till största delen sitta på vårt kontor, men kundmöten och mindre projekt/etableringar sker oftast ute hos kund.

 

Det är viktigt att du snabbt kan sätta dig in i system/lösningar samt har förmågan att växla mellan olika arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du är nyfiken på det mesta och att du har arbetat med eller är intresserad av att lära dig tekniker som TDD, Azure, Continuous Integration, Continuous Delivery etc. Du kommer att tillhöra vår enhet Business Operation inom affärsområdet Business Solution. Hos oss blir du en del av ett växande team i vilket du förväntas delta genom att vara med och utveckla både dig själv och enheten. Teamet arbetar agilt för att kompetensöverföra och på bästa sätt tillsammans lösa kundens behov.

 

 Exempel på arbetsuppgifter tillsammans med din grupp

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av nedanstående

 

Som person är du flexibel och nyfiken. Du är bekväm med att arbeta i flera parallella system och projekt. 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Systemutvecklare .NET inhouse

B