Strategikonsult med passion för affärer

Vi söker dig med driv och passion för att genomföra strategier och i det arbetet, aktivera hela organisationen, såväl struktur som kultur. Har du i din roll som konsult kunskap och erfarenhet av vad som krävs för att lyckas med långsiktiga mål, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

April 4 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation och enheten Strategiexekvering, där våra uppdrag till stor del handlar om att stötta våra kunder med att få strategier och långsiktiga mål ”att hända” i organisationen. Vi arbetar med ledningar och besitter förmågan att beskriva affärsvärdet och att tydliggöra förväntningar samt att visa på vad som krävs för ett lyckat genomförande i form av beslut, styrning och aktiviteter. Vi hjälper våra kunder att utmana affärsmodellen, att prioritera och styra projekt som understödjer strategin, samt att engagera ledare och medarbetare genom aktiviteter till förändring och nya arbetssätt.

 

Vi erbjuder en omväxlande roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett team under tillväxt, i ett bolag med starka värderingar och ett holistiskt erbjudande kring digitaliseringens möjligheter och förändringsbehov – från strategi till genomförande.

 

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har

 

Som person är du affärsdriven, förtroendeingivande och precis som vi brinner du för att få strategier "att hända" i organisationer.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Strategikonsult med passion för affärer

B