Strategikonsult med passion för affärer

Vi söker dig som har passion för strategiarbete och som förstår vad som krävs för framgångsrikt strategiskt arbete. Har du relevant kunskap om vår omvärld, digitala transformationer och samtidigt förmågan att förklara konsekvenser av strategiska resonemang på affärsmodellen i sin helhet, läs gärna vidare. Är du dessutom affärsdriven och van att bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning, så kan vi vara rätt för varandra.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

April 4 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation (BT) där våra uppdrag handlar om att stötta bolagsledningar i att både etablera och genomföra strategier och strategiska initiativ.

 

Till enheten Strategy inom BT söker vi nu en senior strategikonsult som ska stötta våra kunder med att formulera nya eller utmana befintliga strategier och långsiktiga mål.

 

Vi är managementkonsulter som har koll på våra kunders omvärld och vad det ställer för krav på sättet att göra affär på, så att vi kan hjälpa till att peka ut vägen framåt. Vi bidrar till ökad insikt om både bransch och digitaliseringens möjligheter och visar på olika alternativ för våra kunder.

 

Vi reder ut vad som bromsar upp idag och vad som kan sätta fart på utvecklingen och använder oss gärna av ett agilt förhållningssätt när vi stöttar i arbetet med att lägga den strategiska planen och att komma igång med förändringsarbetet. Vi arbetar som rådgivare till ledande befattningshavare och är både inlyssnande och ödmjukt ifrågasättande på samma gång, vi har förmågan att göra det komplexa enkelt och förståeligt.

 

Vi erbjuder en omväxlande roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett team som växer, i ett bolag med starka värderingar och ett holistiskt erbjudande kring digitaliseringens möjligheter och förändringsbehov – från strategi till genomförande.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du

Som person är du affärsdriven, förtroendeingivande och precis som vi brinner du för strategiarbete som får det "att hända" i organisationer.

Vi erbjuder dig

Våra värderingar utgör för oss en ledstjärna i vår vardag och en riktning i vad vi vill åstadkomma tillsammans med våra kunder. Detta genomsyrar allt vi gör från det stora till det lilla.

 

Hos oss tillhör du en platt organisation med nära till affären, kunderna, kollegorna, ledarna och besluten. Det finns alltid utrymme för kreativitet och nya idéer och här blir du en del av ett starkt socialt sammanhang.

 

Känner du igen dig? Vi ser framemot din ansökan!

Har du några frågor eller funderingar kring rollen eller Forefront? Hör av dig till Anna Gestblom Bottner, rekryteringskonsult

anna.gestblom-bottner@ffcg.se , 072-242 49 49


Läs mer på www.ffcg.se/karriar

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Strategikonsult med passion för affärer