Senior projektledare och verksamhetsutvecklare inom CRM

Älskar du att arbeta med CRM och att leda team? Har du förmåga att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga CRM-projektledare som vill arbeta tillsammans med våra kunder hela vägen från idé till utrullning.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

Januari 16 - 2019

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra CRM-teamet som ingår i vårt affärsområde Business Application där vi har en bred och gedigen kompetens i form av CRM, Projektledning, Krav, Test, ERP, AI och BI med mera. I CRM teamet brinner vi för att hjälpa våra kunder med fokus på CRM-strategi verksamhets- och processutveckling, kommunikationsstrategier, lösningsdesign, implementation till krav och test. Vi har en tro på hantverksskickligheten, något som genomsyrar alla våra leveranser. Oavsett roll och projekt stöttar och agerar vi alltid bollplank till våra kunder, samtidigt som vi utmanar och ifrågasätter – för att tillsammans nå den bästa upplevelsen och effekten. 

 

Exempel på projekt som vi driver

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av 

 

Som person är du självgående och bra på att få saker att hända samt välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera en projektorganisation, bestämma och arbeta utifrån metoder; bygga team och agera rådgivare till beställaren. Du är van vid att hjälpa till att ta fram mål, vision, och mätetal, projektplanera med löpande uppföljning och rapportering till styrgrupper.

 

Ditt ledarskap kännetecknas av att du tar ansvar och skapar struktur samtidigt som du engagerar och motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med sig av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.  

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior projektledare och verksamhetsutvecklare inom CRM