Senior Javautvecklare

Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Vi söker nu en Javautvecklare till vårt kontor i Sundsvall!

Ort:

Sundsvall

Område:

Teknik

Publicerat:

September 20 - 2019

Beskrivning

Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt. Intresse för teknik och teknikens användningsområden samt solid Javautvecklingskompetens är självklara kompetenser du behöver ha med dig i denna roll.

 

Att vara Javautvecklare innebär att du arbetar tillsammans med drivna kollegor som kan ta sig an flera olika roller i agila utvecklingsteam. Teamet utbyter ofta insikter i en kultur med hög transparens.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av nedan

 

Som person är du driven, nyfiken och har en passion för teknik och utveckling!

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior Javautvecklare, Sundsvall