Senior Javautvecklare

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Halmstad? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Ort:

Halmstad

Område:

Teknik

Publicerat:

Maj 7 - 2019

Nu söker vi en senior engagerad Javautvecklare med passion för innovation till vårt Halmstadkontor. Du kommer att ha ett nära samarbete med Forefronts utvecklingsteam och nyckelpersoner på våra 8 andra orter. Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Intresse för teknik och teknikens användningsområden samt solid javautvecklingskompetens är självklara kompetenser du behöver ha med dig i denna roll.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har

Som person är du bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. Du kan även tänka dig att resa lite och ta del av andra kontor i landet.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior Javautvecklare - Halmstad