Senior Javautvecklare

Vill du arbeta med agil systemutveckling tillsammans med engagerade kollegor, för att nå målet att bli thought leaders inom området? Motiveras du av spännande utmaningar och att utvecklas genom ständigt lärande? Då tror vi att du kommer att trivas i vår innovativa miljö med mycket kunskapsutbyte och där nya idéer frodas.

Ort:

Uppsala

Område:

Teknik

Publicerat:

December 14 - 2018

Beskrivning

Nu söker vi en senior engagerad Javautvecklare med passion för innovation till vårt Uppsalakontor. Du kommer att ha ett nära samarbete med Forefronts agila utvecklingsteam i Stockholm och vårt kompetenta UX-designteam i Uppsala. Vi tror att framtiden handlar om automatisering, skalbara arkitekturer, elastisk infrastruktur och stadigt växande inslag av öppna programvaror. Intresse för teknik och teknikens användningsområden samt solid javautvecklingskompetens är självklara kompetenser du behöver ha med dig i denna roll.

 

Att vara Javautvecklare innebär att du arbetar tillsammans med drivna kollegor som kan ta sig an flera olika roller i agila utvecklingsteam. Med ett tekniskt och socialt intresse utbyter teamet insikter i en kultur med hög transparens.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du driven, nyfiken, kommunikativ och har en passion för teknik och utveckling! 

 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior Javautvecklare Uppsala