Senior förvaltningsledare

Forefront Consulting ser en ökad efterfrågan på förvaltningsledare hos våra kunder och behöver nu utöka vår enhet med denna specialkompetens. I rollen som senior förvaltningsledare får du leda och medverka i förvaltnings- och förändringsarbeten hos våra kunder och arbeta för att maximera verksamhetsnytta och främja samverkan mellan inblandade parter.

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

Juni 26 - 2019

Bland dina framtida kollegor finns en handfull ledare med lång och bred bakgrund från förvaltningsstyrning och projektledning. Forefront är ett företag där kulturen och de mjuka faktorerna är viktiga; du får vara del av ett team som har roligt och utvecklar varandra och affären. Teamet strävar efter att spendera viss gemensam arbetstid på Forefronts kontor. Detta stärker teamkänslan och ger kunderna ett mervärde, då vi gemensamt delar med oss av erfarenheter, utmaningar och lösningar.

Vi söker dig som har

Det är meriterande om du har

Passar vårt team dig, kontakta Marcus Marjasin på 073-073 23 11 eller ansök via formuläret nedan

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior förvaltningsledare