Senior .NET-utvecklare

Älskar du att hitta lösningar som på riktigt överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i Region Syd? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt

Ort:

Halmstad, Malmö

Område:

Teknik

Publicerat:

April 18 - 2019

Beskrivning 

Du kommer att ha en viktig nyckelroll i Forefronts stora etableringsresa i regionen, där vi just nu befinner oss i en mycket spännande fas. Du förväntas ta stort ansvar och är en drivkraft i teamet som tillsammans ska bygga en solid verksamhet och får vara med och påverka riktningen för hela teamet och vägen framåt i både försäljning och tillväxt. Du kommer i detta att ha stöttning av nära 400 kollegor som brinner för digital och teknisk transformation och du kommer ha möjlighet att utvecklas, påverka din inriktning och fylla på din kunskapsbank. 

 

Du kommer att tillhöra Region Syd som består av Malmö och Halmstad. Som senior .NET-utvecklare inom vårt affärsområde erbjudas du spännande uppdrag och får arbeta med ovan nämnda komponenter. 

 

Det är av stor vikt att du trivs med ett agilt arbetssätt, continuous integration och vet vad continuous delivery innebär. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma. 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har 

 

Som person är du självgående, driftig, arbetar proaktivt samt innehar ett entreprenöriellt tankesätt. Du är lyhörd för kundens behov och förmedlar dina kunskaper på ett pedagogiskt sätt. Du är även bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Vi värdesätter kreativitet, förmågan att se möjligheter samt att du har lätt för att samarbeta. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. 

 

Vi erbjuder dig 

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare. 

 

Malmökontoret finns i Media Evolution City, som ett nav i en inspirerande miljö med många spännande bolag och händelser i närheten.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.