Senior .NET-utvecklare med engagemang

Älskar du att hitta lösningar som överträffar kundernas förväntan? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att etablera Forefront i Östergötland? Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Ort:

Linköping

Område:

Teknik

Publicerat:

November 2 - 2018

Beskrivning

Du kommer ha en nyckelroll i Forefronts etableringsresa i regionen, där du förväntas ta stort ansvar och vara en drivkraft i teamet som tillsammans ska bygga en solid verksamhet. I ryggen har du stöttning av nära 400 kollegor som brinner för digital och teknisk transformation. Du kommer ha möjlighet att utvecklas, påverka din inriktning och fylla på din kunskapsbank. 

 

En senior .NET-utvecklare inom vårt affärsområde erbjuds spännande uppdrag där du får arbeta med ovan nämnda komponenter.

 

Det är av stor vikt att du trivs med ett agilt arbetssätt, continuous integration och vet vad continuous delivery innebär. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma.

 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av 

 

Som person är du bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. Du kan även tänka dig att resa en del i tjänsten och ta del av andra kontor i landet. 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior .NET-utvecklare med engagemang - Linköping