Senior .NET-utvecklare

Forefronts Åre-kontor växer och nu söker vi en senior .NET-utvecklare som gärna tar ledande roller i utvecklingsprojekt. Vi söker dig som har djup kompetens inom C#, .NET och Azure, och gillar att arbeta med både nya och traditionella tekniker. Forefront etablerade ett Åre-kontor för att kunna erbjuda våra anställda kombinationen av ett stimulerande, utvecklande arbete samt en rik och aktiv fritid.

Ort:

Åre

Område:

Teknik

Publicerat:

December 19 - 2018

Beskrivning

Vi arbetar enligt moderna utvecklingsprinciper så som domändriven design, DevOps och Scrum för att leverera största möjliga värde till våra kunder. Hos oss blir du en del av ett växande team i vilket du förväntas delta genom att vara med och utveckla både dig själv och dina kollegor samt visa driv och engagemang genom egna initiativ och kreativa lösningar.

 

Våra kunder är allt från storföretag till startups där vi levererar lösningar som hjälper dem att växa och erbjuda ännu bättre tjänster till sina kunder. 

 

Vi söker dig som tycker om kundkontakt och lösningar med wow-ambition. Vårt uppdrag är att hjälpa kunderna att hålla sina system och lösningar moderna och välfungerande, med fokus på användbarhet, upplevelse och design. Samtidigt har vi berget som bakgård, trängs i kabinbanan istället för tunnelbanan på väg till jobbet, äter lunch i toppstugan istället för Stureplan, och har äventyr och fjäll som vår fritid.

 

Arbetsuppgifterna är varierande med stor bredd där du får arbeta både med nya samt med mer traditionella tekniker, för att hjälpa våra kunder att bygga system som för dem in i framtiden samt underhålla sina existerande system. Du kommer tillhöra och till största delen arbeta från vårt kontor i Åre, resor kan förekomma då kundmöten och mindre projekt/etableringar oftast sker hos kund.

 

 Exempel på arbetsuppgifter tillsammans med din grupp

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av något av nedanstående

 

 

Som person är du flexibel och nyfiken, du är bekväm med att arbeta i flera parallella system och projekt, och du tycker att fjället och kontoret är den ultimata kombon.

 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Senior .NET-utvecklare Åre