Sälj- och Rekryteringsansvarig inom AI, BI och CRM

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering och framåtanda är i fokus. Brinner du för både affärer och människor, kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och vi söker nu en dedikerad sälj- och rekryteringsansvarig till vårt affärsområde Business Application.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 4 - 2018

Beskrivning

Du ansvarar för att koordinera och driva affärsområdets försäljnings- och rekryteringsprocesser.

I denna roll ingår du i affärsområdesstaben. Vidare arbetar du till viss del även tillsammans med centrala stödfunktioner tvärs över hela bolaget såsom marknad, sälj, affärsutveckling och övriga rekryterings-ansvariga. Business Application erbjudandeområden innefattas av AI/prediktiv analys, BI, CRM-verksamhetsutveckling samt implementation. Exempel på kompetenser som efterfrågas till divisionen är: data scientists, BI-konsulter, arkitekter inom AI, krav- och projektledare och CRM-konsulter.

  

Exempel på arbetsuppgifter

  

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du positiv, driven, lyhörd och trivs i en dynamisk miljö med periodvis högt tempo. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att agera utifrån eget initiativ, självständigt planera ditt arbete samt tar ansvar för utförande och tidplan. För rätt person innebär den här rollen stora möjligheter att påverka sin egen samt affärsområdets vidareutveckling!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Sälj- och Rekryteringsansvarig inom AI, BI och CRM

B