Rekryteringskonsult

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering och framåtanda är i fokus. Brinner du för att skapa förtroende i det personliga mötet och vill ha en central roll i ett bolag där tillväxten ligger högt på agendan? Har du dessutom erfarenhet av rekrytering och headhunting kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och söker därför ytterligare en medarbetare att utöka vårt härliga tillväxtteam med.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Mars 20 - 2018

Beskrivning

Du kommer att tillhöra ett team som i nuläget består av fyra kollegor som ansvarar för att koordinera, driva och följa upp verksamhetens rekryteringsprocesser. Primärt kommer du att stötta chefer i rekryteringsprocessen och arbeta dedikerat mot några av våra olika affärsområden. Parallellt med rekrytering har du även möjlighet att utveckla våra övergripande processer och strategier kopplat till rekrytering och HR inom den större grupperingen People & Culture.

Exempel på arbetsuppgifter:

Vi söker dig som


Det är meriterande om du har


Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och tror att du som person är positiv, driven och trivs i en dynamisk miljö med periodvis högt tempo. Du har lätt för att samarbeta med andra, har en god förmåga att agera utifrån eget initiativ och att självständigt planera ditt arbete. För rätt person innebär den här rollen stora möjligheter att påverka sin egen samt verksamhetens utveckling!

Känner du igen dig? Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev redan idag! Vi går igenom ansökningarna löpande.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Rekryteringskonsult

B