Rekryterare - Business Experience

Forefront Consulting är ett framgångsrikt konsultbolag inom IT och management där innovation, digitalisering, teamarbete och framåtanda är i fokus. Brinner du för rekrytering och att arbeta med människor, kan den här rollen vara något för dig! Vi är i en fortsatt expansiv fas och vi söker nu en dedikerad rekryteringsresurs till vårt affärsområde Business Experience.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Mars 6 - 2019

Beskrivning

Som rekryterare för Business Experience ansvarar du för att koordinera och driva affärsområdets processer inom Talent Management. Tillsammans med rekryterande chefer driver och utvecklar du rutiner och processer kring rekrytering och Employer branding.

Business Experience består i dagsläget av ca 60 medarbetare och affärsområdets erbjudandeområden innefattas bland annat av webbutveckling, innehåll och tillgänglighet samt UX-design -strategi och arkitektur. Som rekryterare har du en betydande roll i affärsområdet då du säkerställer de olika enheternas tillväxtmål och följer upp genomförda rekryteringsaktiviteter.

 

Här arbetar du nära affärsområdesstaben och dess ledning både på operativ och strategisk nivå, vilket möjliggör spännande utmaningar och det finns goda möjligheter att påverka och förbättra. Vidare arbetar du till viss del även tillsammans med centrala stödfunktioner tvärs över hela bolaget såsom HR, marknad och övriga rekryteringsfunktioner.

 

Exempel på kompetenser som efterfrågas till divisionen är: frontend- och backendutvecklare, UX-designers och -strateger, interaktionsdesigners och webbprojektledare.

 

Business Experience är ett härligt och sammansvetsat affärsområde med en mängd olika kompetenser och för rätt person innebär den här rollen stora möjligheter att påverka din egen samt affärsområdets vidareutveckling.

 

Exempel på arbetsuppgifter

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du

 

Som person är du driven, lyhörd, flexibel och trivs i en dynamisk miljö med periodvis högt tempo. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att agera utifrån eget initiativ, självständigt planera ditt arbete samt tar ansvar för utförande och tidplan.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Rekryterare Business Experience