Regionchef Mitt

Är du en driven och passionerad ledare med god förmåga att sätta, motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare? Brinner du för att utveckla dina team och dina affärsrelationer? Då kan du vara den vi söker!

Ort:

Sundsvall

Område:

Övrigt

Publicerat:

April 16 - 2019

Beskrivning

I rollen som regionchef för Region Mitt leder du vår tillväxt i Sundsvall och arbetar nära våra kollegor i Åre/Östersund för att skapa nya affärer längs hela “E14-stråket”. Du har en central roll i hela Forefronts nationella tillväxt där du tillsammans med våra kunder och kollegor över hela landet är med och driver erbjudandeutvecklingen inom exempelvis distribuerad agil systemutveckling, AI, arkitektur med mera. 

 

Din roll som Regionchef kräver en god lokal förankring med visionen om att skapa avtryck nationellt. Du kommer ingå i ett av företagets affärsområdesledningar och rapporterar till affärsområdeschefen.  

 

Vi söker dig som tidigare har haft personal- och verksamhetsansvar med stort eget ansvar. Du har erfarenhet av budgetarbete och att ha eget resultatansvar. God förmåga att se affärsmöjligheter, att kunna leda och delta i säljarbete för att bygga långsiktigt lönsamma affärer och goda kundrelationer är en förutsättning för jobbet. 

 

Du har en 360-roll som inkluderar rekrytering, utveckling av medarbetare och försäljning. Det är ett stort plus att ha tidigare erfarenhet av konsultverksamhet inom IT. 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.