ReactJS-utvecklare

Tack vare utvecklingen av ReactJS-biblioteket har det blivit lättare att återanvända kod och skapa bättre prestanda vid rendering, genom att använda sig av komponenter istället för hela websidor. Vi ser behovet och efterfrågan av detta hos våra kunder, vi vill därför förstärka vårt team för att kunna hjälpa företag att ligga i framkant när det gäller Frontend-utveckling.

Ort:

Stockholm

Område:

Teknik

Publicerat:

December 21 - 2018

Det är annorlunda att vara konsult hos oss, annorlunda på ett bra sätt. Vi rör oss hela tiden framåt i teknikutvecklingen och alltid med fokus på team såväl internt som hos kund. Vi arbetar agilt och med full transparens i både våra kunduppdrag och med vår interna kompetensutveckling. Just nu driver vi förutom på React, innovation inom Kubernetes, TensorFlow, DevOps automation och Kafka.

 

Våra kunder finns företrädesvis inom Bank och Finans, Gaming, Retail och Industri. Våra partners väljer vi med omsorg för att driva nära, värdeskapande samarbeten. Idag arbetar vi till exempel med RedHat, Google, Microsoft och Confluent. 

 

Rollen 

I den här rollen bör du förstås ha ett intresse för att arbeta med ReactJS och liknande bibliotek och ramverk för Frontend-utveckling. Hos oss får du arbeta ihop med engagerade kollegor för att driva användningsområdena för ReactJS framåt, både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund. På Forefront samlas våra utvecklare, arkitekter och infrastrukturspecialister i innovationsteam för att driva sin egen och våra kunders utveckling in i framtiden, inom plattformar, ramverk och tekniker som vi ser stor potential i.

 

Vi förväntar oss att du brinner för problemlösning, kan och vill arbeta med agila processer samt att du vill lära dig nya saker för att ligga i framkant när det gäller nya tekniker. Delar du vår passion för innovation och teamwork, då är du välkommen till Forefront!

 

Du är duktig på:

 

Du vill utvecklas inom och fortsätta jobba med:

Hör av dig till erik.forslid@ffcg.se om du vill veta mer

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

ReactJS-utvecklare