Projektledare/säljare

Är du en driven projektledare som har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi en person som tillsammans med vårt team på plats, vill utveckla den lokala marknaden och driva våra kunder i Halmstadregionen framåt.

Plats:

Halmstad

Publicerat:

Februari 18 - 2018

Beskrivning

 

Som projektledare inom vårt affärsområde Business Solution blir du en del av ett kompetent, innovativt och drivande team i Halmstad. Här finns många erfarna kollegor som gärna bollar idéer med dig samt diskuterar tekniska lösningar. Fokus ligger på Azure/Cloud, Apputveckling och .NET-utveckling – men som projektledare kan du också jobba med större uppdrag som innefattar resurser och kompetenser från andra Forefront-hubbar i Åre, Uppsala och Linköping eller från huvudkontoret i Stockholm.

 

Vi tar oss an många spännande uppdrag hos en rad olika kunder. Teamen formas och består ofta av projektledare, utvecklare, UX/designers och kundens deltagare. Vårt arbetssätt är agilt och i framtidens framkant, med en ambition och utgångspunkt att prova någon ny teknik i varje uppdrag. Vi anpassar oss givetvis efter kundens behov och förutsättningar för att nå så bra effekt som möjligt - här handlar det om att skapa mervärde långt utöver en standardlösning.

 

Hos oss håller du dig ajour inom de senaste teknikerna i och med vårt starka fokus på kunskapsdelning och kompetensutveckling. Genom regelbundna aktiviteter så som Hackatons, Open Coding Dojos och seminarier som utgår från dagens tekniska trender och utmaningar, finns goda förutsättningar till teknisk förkovring och djupdykning.

 

Vi söker dig som

 

 

Det är meriterande om du har

 

 

Som person är du en kreativ teamspelare, ansvarsfull, en god kommunikatör, driftig och nyfiken. Du är bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera en projektorganisation från början, bestämma metoder; bygga team och agera rådgivande till beställaren. Du är van vid att hjälpa till att ta fram mål, vision, och mätetal, projektplanera samt jobba med löpande uppföljning. Ditt ledarskap kännetecknas av att du tar ansvar och skapar struktur samtidigt som du engagerar och motiverar medarbetarna i din projektgrupp. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med sig av erfarenheter samt utvecklas tillsammans.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Projektledare/säljare, Halmstad

B