Projektledare

Är du en driven projektledare som har förmågan att se helheten samt inspirera och engagera andra? Nu söker vi fler skickliga projektledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

Juni 22 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business design där vi har samlat de ledarroller som krävs för att lyckas bryta ner strategiska planer till faktiska förändringsprojekt. Idag är digitalisering den stora triggern – vare sig det rör sig om nya kunderbjudanden eller effektivisering av befintlig verksamhet. Vi som arbetar här är experter på att stötta affärsledare genom att designa, planera och genomföra större förändringar. Som projektledare arbetar du i hela kedjan från affärssanlys till leverans.

Du arbetar nära dina kollegor inom verksamhets- och lösningsarkitektur. På affärsområdet ser vi ett stort värde i att ovanstående roller delar ett gemensamt synsätt på projektgenomförande.

Exempel på projekt som vi driver:

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven, strukturerad, målorienterad och har god förståelse för både IT och verksamhet. Du har förmåga att etablera en projektorganisation från början, bestämma metoder; traditionella som agila, förstår samt är rådgivande till beställaren. Ditt ledarskap kännetecknas av att du tar ansvar och skapar struktur samtidigt som du engagerar och motiverar medarbetarna i din projektgrupp.

Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Projektledare