Projektledare

Är du en driven projektledare som har förmågan att inspirera och engagera andra? Motiveras du av att se helheten och trivs i en samordnande roll? Nu söker vi fler skickliga projektledare som vill göra skillnad för våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Juni 22 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business design där vi har samlat de ledarroller som krävs för att lyckas med affärsutveckling som innefattar en stor del IT-utveckling. Vi som arbetar här är experter på att stötta affärsledare genom att designa, planera och genomföra större förändringar. Som projektledare arbetar du nära dina kollegor inom verksamhets- och lösningsarkitektur, krav- och testledning.  

På affärsområdet ser vi ett stort värde i att ovanstående roller delar ett gemensamt synsätt på projektgenomförande. När vi betraktar ett problem utifrån våra respektive perspektiv, med respekt och förståelse för de andras, uppstår en dynamik som leder till rätt avvägningar och effektiv framdrift. Enkelt uttryckt - när dessa roller samverkar går projekten som de ska!

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven, strukturerad, målorienterad och har god förståelse för både IT och verksamhet. Du har förmåga att etablera en projektorganisation från början, bestämma metoder; traditionella som agila, förstår samt är rådgivande till beställaren. Ditt ledarskap kännetecknas av att du tar ansvar och skapar struktur samtidigt som du engagerar och motiverar medarbetarna i din projektgrupp.

Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett riktigt kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans. Vi ser fram emot din ansökan!

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 260 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad och Sundsvall med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B