Programansvarig för Forefronts Traineeprogram

Forefront Consulting söker nu en dedikerad programansvarig för traineeprogrammet ”Generation”. Brinner du för ledarskap och har ett enastående sinne för koordinering och planering kan den här rollen vara något för dig!

Ort:

Stockholm

Område:

Övrigt

Publicerat:

April 26 - 2019

Beskrivning

Som programansvarig för Generation ansvarar du för att planera, genomföra och leda programmet i allt från rekrytering, till introduktion till två års genomförande med diverse kompetensutvecklande och sociala aktiviteter.

 

Utöver detta kommer du ingå i bolagets centrala tillväxtteam som löper tvärfunktionellt och stötta affärsområdena i främst rekrytering och rapportera till CGO.


Exempel på arbetsuppgifter

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du

 

Som person är du framförallt resultatinriktad och organisatoriskt lagd. Stora delar av jobbet går ut på samordning och planering så kraven på ett strukturerat arbetssätt är höga. Det är också viktigt att du är lyhörd, flexibel och trivs i en dynamisk miljö med periodvis högt tempo. Du är en teamplayer och har lätt för att samarbeta med andra och god förmåga att agera utifrån eget initiativ. Utöver detta är det viktigt att du har förmågan att leda och stötta utan att vara rädd för att ställa krav och sätta gränser när situationen kräver. För rätt person kommer denna roll att vara en enorm möjlighet att driva detta redan framgångsrika traineeprogram till nästa nivå.

 

Vi ser fram emot din ansökan senast 2019-05-10. Kontakta Leyla Schreiber på leyla.schreiber@ffcg.se för frågor om tjänsten.

 

Läs mer om Traineeprogrammet här

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Ansök: Programansvarig för Forefronts Traineeprogram