.Net-utvecklare

Vill du förändra din vardag och vara med att etablera Forefront i Karlstad? Brinner du för Software Craftmanship, TDD, SOLID och Clean Code? Forefront bygger nu verksamhet i Karlstad och vi söker dig som tycker om kundkontakt och lösningar med ambition. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Plats:

Karlstad

Publicerat:

September 2 - 2018

Beskrivning

Du kommer att ha en nyckelroll i Karlstad där du förväntas ta stort ansvar och är en drivkraft i teamet som ska bygga en solid verksamhet. I ryggen har du stöttning av nära 400 kollegor som brinner för digital och teknisk transformation. Du kommer ha möjlighet att utvecklas och fylla på din kunskapsbank. 

En senior .NET-utvecklare inom vårt affärsområde Business Regions erbjuds spännande uppdrag där man får arbeta med ovan nämnda komponenter.

Det är av stor vikt att du trivs med ett agilt arbetssätt, continuous integration och vet vad continuous delivery innebär. Vårt team värdesätter kvalitet framför kvantitet samt drivs av passion och vi förväntar oss att du gör detsamma.

  

Vi söker dig som

  

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. Du kan även tänka dig att resa lite och ta del av andra kontor i landet.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

.Net-utvecklare Karlstad