Molnarkitekt applikation - Microsoft Azure

Vill du utvecklas och arbeta med det senaste inom Cloud och Azure? Vill du vara en del i att bygga upp nya kundaffärer inom Azure? Molnet utvecklas i rasande fart och så gör även våra Azure-affärer, därav söker vi fler konsulter som brinner för att arbeta med molnarkitektur.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

Här har du möjlighet att  vara med och utveckla vår molnaffär med fokus på Microsoft Azure. Du kommer att tillhöra affärsområdet Business Solution där du kommer utgöra en del av spjutspetskompetensen inom det här området. I den här rollen är det viktigt att du förstår hur molnet förändrar lösningen och att du säkerställer att våra kunder arbetar med rätt teknik.

 

Forefront har ett mycket nära partnerskap med Microsoft där vi är ledande i Sverige, vilket innebär att du löpande förväntas utveckla samt föra vidare vårt gemensamma budskap till marknaden och våra kunder. Du kommer tillsammans med teamet att få en betydande roll i att fortsätta utveckla vårt växande erbjudande inom Cloud och Azure. Vi är idag både Gold Competence Partner och Managerad Partner. Detta innebär att Microsoft aktivt skickar kunder och förfrågningar direkt till oss.

 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person är du snabblärd, självgående och orädd för nya utmaningar. I den här rollen är det viktigt att du brinner för molnlösningar och att du vill vara med och driva vårt erbjudande vidare i den digitala utvecklingen. 

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha drygt 360 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Molnarkitekt applikation - Microsoft Azure

B