Medarbetare till Backoffice

Trivs du i en fartfylld miljö och älskar att träffa människor? Forefront växer och nu söker vi en driven och serviceinriktad person till Team Backstage.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

Januari 25 - 2018

Beskrivning

Hos oss blir du en viktig del av det team som ansvarar för att leverera förstklassig service till hela företaget, såväl medarbetare som besökare.

 

Tillsammans med Angelica (Mood Manager) ansvarar ni för all service i receptionen där arbetsuppgifterna är varierande med allt ifrån välkomnande av gäster till att bistå med hjälp kring event. Tillsammans med Pontus (IT-Tech) ansvarar ni för att ge support och stöttning i IT-relaterade frågor. Du kommer att ha egna ansvarsområden som ligger i gränslandet mellan internservice och IT-support i form av telefoni, inköp och administration i befintliga system. Rollen är varierande med stor utvecklingspotential för den som "hittat hem".

Vi söker dig som 


Det är meriterande om du har

 

Sökord: internservice, reception, receptionist, backoffice, tekniker, support, supporttekniker, IT-tekniker, IT-support, administratör, IT-administratörForefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Sundsvall, Linköping & Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

 

Jobbansökan

B