Managementkonsult med IT som spetskompetens

Brinner du också för den digitala transformationen? Hos oss får du möjlighet att vara med och förändra och skapa förutsättningar för hur IT blir en möjliggörare. Nu söker vi fler managementkonsulter med IT-inriktning.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

April 12 - 2017

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Transformation där vi stöttar företagsledningar med analys, ledning, förändringsledning och rådgivning kring dagens och morgondagens utmaningar. På affärsområdet är vi ca 50 managementkonsulter och vi som brinner för IT-management närmar oss 20 personer. Hos oss erbjuds du en varierad roll med stor möjlighet att göra avtryck i ett bolag med starka värderingar, hög tillväxt och ett holistiskt erbjudande kring digital transformation. 

Några av de frågeställningar vi arbetar med inom enheten är:

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du driven och nyfiken på vad som händer i omvärlden för att på bästa sätt kunna hjälpa våra kunder att transformeras utifrån just deras behov. Du bidrar med såväl affärs- som marknadsperspektiv, har god förståelse för de möjligheter som tekniken ger och håller dig uppdaterad på aktuella trender med en tydlig idé om vilken påverkan de kommer ha på företag och konsumenter imorgon.

 

Du har dessutom erfarenhet av att omsätta dessa trender och skeenden till agerbara insikter och strategier samt att leda införandet på olika nivåer i organisationer. För mer seniora konsulter tror vi dessutom att du har förmåga att bidra till att skapa affärer samt bygga förtroende gentemot högre chefer och ledning.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Managementkonsult med IT-inriktning