Lösningsarkitekt

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi en lösningsarkitekt som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Ort:

Uppsala

Område:

Strategi & Verksamhet, Teknik

Publicerat:

Mars 15 - 2019

Beskrivning

Du kommer att tillhöra Region Uppsala, och samtidigt ha möjlighet att samarbeta med ett gediget team av cirka 15 lösningsarkitekter i Stockholm. Tillsammans arbetar vi för att stödja Forefront i att framgångsrikt erbjuda Uppsalamarknaden lösningar och tjänster som ligger i framkant, där verklig skillnad ute hos våra kunder är vårt starka avtryck. Vi samlar våra arkitekter genom #thearchitectureway, som syftar till att fokusera på genomförandekraft och värdeskapande i allt vi gör. Du kommer få ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt.

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

 

Vill du veta mer om hur vi ser på arkitektur? Läs mer här

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Lösningsarkitekt