Lösningsarkitekt

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Vill du vara en viktig del i den spännande resan för Forefront i Region Mitt? Nu söker vi en lösningsarkitekt som precis som vi brinner för leverans och avtryck.

Ort:

Sundsvall

Område:

Teknik

Publicerat:

September 20 - 2019

Beskrivning 

I rollen som lösningsarkitekt har du stora möjligheter att utvecklas, påverka din inriktning och fylla på din kunskapsbank. Du kommer ha en nyckelroll i Forefronts resa i regionen, där vi just nu befinner oss i en spännande fas. Du förväntas ta stort ansvar och vara en drivkraft i teamet och kommer vara med och påverka riktningen framåt i både försäljning och tillväxt. 

 

Du kommer tillhöra Region Mitt i Sundsvall, där du har möjlighet att samarbeta med våra 10 systemutvecklare i Åre, samt vårt team av 25 lösningsarkitekter i Stockholm. Tillsammans arbetar vi för att stödja Forefront i att framgångsrikt erbjuda lösningar och tjänster som ligger i framkant. Verklig skillnad ute hos våra kunder är vårt starka avtryck. Vi samlar våra arkitekter genom #thearchitectureway, som syftar till att fokusera på genomförandekraft och värdeskapande i allt vi gör.

 

Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, engagemang och inspiration för att tillsammans bygga vidare på ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt. 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har 

 

Som person är du förtroendeingivande och vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor. Du är även bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. 

 

Vi erbjuder dig 

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare. 

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Lösningsarkitekt, Sundsvall