Lösningsarkitekt Malmö/Halmstad

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Vill du vara en viktig del i den spännande resan med att fortsätta etablera Forefront i region Syd? Nu söker vi en lösningsarkitekt eller som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss. Vi söker dig som vill bidra med ditt kunnande, men lika mycket med ditt engagemang och inspiration för att tillsammans bygga ett regionkontor där alla har kul på jobbet. Allt i en entreprenöriell miljö med driv och tillväxt.

Ort:

Malmö

Område:

Teknik

Publicerat:

April 18 - 2019

Beskrivning 

Du kommer att ha en väldigt viktig nyckelroll i Forefronts stora etableringsresa i regionen där vi just nu befinner oss i en mycket spännande fas. Du förväntas ta stort ansvar och är en drivkraft i teamet som tillsammans ska bygga en solid verksamhet och där du kommer vara med och påverka riktningen för hela teamet och vägen framåt i både försäljning och tillväxt. Du kommer i detta att ha stöttning av nära 400 kollegor som brinner för digital och teknisk transformation och du kommer ha möjlighet att utvecklas, påverka din inriktning och fylla på din kunskapsbank. 

 

Du kommer att tillhöra Region Syd som består av Malmö och Halmstad, och samtidigt ha möjlighet att samarbeta med ett gediget team av ca 25 lösningsarkitekter i Stockholm. Tillsammans arbetar vi för att stödja Forefront i att framgångsrikt erbjuda lösningar och tjänster som ligger i framkant, där verklig skillnad ute hos våra kunder är vårt starka avtryck. Vi samlar våra arkitekter genom #thearchitectureway, som syftar till att fokusera på genomförandekraft och värdeskapande i allt vi gör. Du kommer få ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt. 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har 

 

Som person är du förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor. Du är även bra på att få saker att hända och välkomnar förändring. Du har förmåga att etablera kundkontakt och är öppen för att jobba placerad hos kund, eller i projekt inhouse. 

 

Vi erbjuder dig 

På Forefront prioriteras din utveckling och du kommer få goda möjligheter till att utöka din portfölj av kompetenser genom utbildningar och certifieringar. Du kommer befinna dig i en miljö där du har nära till kund, kollegor, ledare och beslutsfattare. 

Malmökontoret finns i Media Evolution City som ett nav i en inspirerande miljö med många spännande bolag och händelser i närheten.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.