Enterprise/lösningsarkitekt

Har du god förståelse för systemutvecklarens liksom verksamhetens utmaningar och vill arbeta i en dynamisk och innovativ miljö? Nu söker vi fler lösningsarkitekter som precis som vi brinner för leverans och avtryck. Om du är lösningsorienterad och vågar utmana det uppenbara tror vi att du kommer att trivas hos oss.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra affärsenheten Lösningsarkitektur som i nuläget består av ca 14 lösningsarkitekter. Enheten tillhör vårt affärsområde Business Design och tillsammans arbetar vi för att stödja Forefront i att framgångsrikt erbjuda marknaden lösningar och tjänster som ligger i framtidens framkant, där verklig skillnad ute hos våra kunder är vårt starka avtryck. Du får ta dig an intressanta och utmanande arbetsuppgifter, samt vidareutvecklas i din roll som lösningsarkitekt.  

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du förtroendeingivande och du vågar ta beslut där situationen så kräver. Du förstår samspelet mellan verksamhet och teknik och dina lösningar genererar hög kundnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B