Kubernetes-specialist

Vi ser att företag idag tar allt större och snabbare steg i sin digitala förändring för att kunna möta nya kundbeteenden och skapa sig konkurrensfördelar. Det vill vi hjälpa dem att lyckas med. Genom tex. ökad användning av öppen källkod, mikrotjänser, automatisering och implementering av skalbar arkitektur kan vi tillsammans skapa moderna och flexibla miljöer för framtidens krav.

Ort:

Stockholm, Malmö

Område:

Teknik

Publicerat:

November 9 - 2018

Vi jobbar nära våra partners (Google, Redhat, Microsoft) för att ligga i framkant tekniskt och vi har ett fokus på att fortsätta vara "the go-to people" när det gäller utveckling och leverans av Kubernetes-plattformar på marknaden.

 

På Forefront får du en vardag med teknik, utveckling och socialt sammanhang i fokus. Hos oss samlas våra utvecklare, arkitekter och specialister i innovationsteam för att driva sin egen och våra kunders utveckling in i framtiden, inom verktyg och tekniker vi tycker är intressanta och ser potential i. Vi jobbar med det många andra hoppas göra i framtiden.

 

Rollen

Vi kan erbjuda dig ett jobb där du får utvecklas inom Kubernetes och ekosystemet runt liknande tjänster och container-plattformar. Hos jobbar du tillsammans med härliga och engagerade kollegor för att driva utvecklingen av plattformens användningsområden framåt både i våra egna labbmiljöer och ute hos kund.

 

Det kommer förstås krävas att du gillar och är duktig på problemlösning och agila processer och att du har en nyfikenhet att lära dig nya saker. Vi strävar mot att vara 'thought leaders' på det här området och vi hoppas att du vill hänga med på den resan. Välkommen till Forefront!

 

Du är duktig på:

 

Du vill utvecklas inom och fortsätta jobba med:

 

Vill du veta mer om rollen eller hur det är att arbeta på Forefront?

Stockholm: Erik Forslid, erik.forslid@ffcg.se

Malmö: Amalia Averkiou, amalia.averkiou@ffcg.se

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kubernetes-specialist