Kreativ UX-designer

Har du en passion för att skapa bra design, som både fungerar och är tekniskt genomförbar men även involverar och inspirerar? Nu söker vi fler drivna designers som har ett par års erfarenhet av avancerad digital design med fokus på interaktion och användarupplevelse.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Hos oss blir du en del av Business Experience där du kommer arbeta med att skapa användarupplevelser i världsklass åt några av Sveriges mest namnkunniga organisationer

 

Till din hjälp får du mycket kompetenta designkollegor som gärna bollar idéer, diskuterar konceptriktningar, utvärderar lösningsalternativ och stöttar med formförslag eller genrepar presentationer. Här arbetar du nära erfarna kollegor som innehar en bred kompetens inom både strategi och teknik. 

 

 

Vi söker dig som 

 

Det är meriterande om du har erfarenhet av

 

Som person har du förmåga att väga affärsbehov mot användarnytta och har ett analytiskt resonemang. Ditt särpräglande drag är att du har en brinnande passion för att skapa bra design – design som inte bara fungerar och är tekniskt genomförbar, utan också kommunicerar, involverar och inspirerar. Du är sannolikt en paradox där vi gärna ser att du är en kreativ logiker som kan gå balansgång mellan form och funktion. Är du vår nästa Frontier?

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha snart 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre, Karlstad med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kreativ UX-designer