Kravledare/Business Analyst

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en grupp med erfarna kraventusiaster samt med våra kunders mest spännande förändringsresor? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

Januari 30 - 2019

Beskrivning

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Design där vi levererar affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT. 

På Forefront strävar vi efter samarbete inom företaget och du kommer få möjligheter att samverka med kollegor från alla våra olika affärsområden

Som konsult hos oss får du en god inblick i våra kunders verksamhet och i den rollen behöver du förmågan att omvandla kundens behov till krav för att leverera realiserbara lösningar. 

Vi söker dig som

Det är meriterande om du har

Som person är du metodisk, noggrann och du drivs av att dina leveranser håller hög kvalitet. Du har god förståelse för både IT och verksamhet och har förmåga att anpassa ditt arbetssätt och planera ditt arbete efter kundens specifika behov. Du trivs med att arbeta självständigt men även i grupp. Du är engagerad och lösningsfokuserad och kavlar gärna upp ärmarna när det krävs.

 

Som en del av Forefront är du en Frontier. Någon som har passion, någon som bryr sig, någon som vill göra skillnad. En person som vill bryta ny mark, som uppskattar att jobba tillsammans med kunder, partners och andra Frontiers. Våra värderingar är tydliga och styr oss i vardagen såväl som när vi växer. Rätt kompetens är oerhört viktigt, men personen bakom är, och kommer alltid vara, ännu viktigare. Hos oss får du möjlighet att tillhöra ett bolag med ett kompetent gäng som gärna vill utbyta idéer, dela med oss av erfarenheter samt utvecklas tillsammans. 

 

Låter det här intressant? Skicka in din ansökan redan idag! 

 

Har du frågor om tjänsten? 

Kontakta Anna Gestblom Bottner, anna.gestblom-bottner@ffcg.se eller 072-242 49 49

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kravledare/Business Analyst