Kravledare/Business analyst

Vill du utvecklas i din roll som kravledare/business analyst i en dynamisk miljö? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Ort:

Stockholm

Område:

Strategi & Verksamhet

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business Design där vi levererar affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT. Du kommer att arbeta nära dina kollegor inom verksamhets- och lösningsarkitektur samt test- och projektledning. I din roll får du god inblick i våra kunders verksamhet, du behöver förstå verksamheten samt ha förmåga att omvandla kundens behov till dokumenterade krav för att kunna generera realiserbara lösningar. Hos oss blir du en del av ett team med riktigt kompetenta kollegor som gärna utbyter idéer, delar erfarenheter och vill utvecklas tillsammans.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du nyfiken, metodisk och drivs av frågan varför. Du har viljan att förstå samband och har förmåga att ifrågasätta med fokus på affärsnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

Forefront Consulting är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 400 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall och Åre, samt huvudkontor i Stockholm. Några av våra största kunder är LF, ATG, TUI och Bonava.

Kravledare/Business analyst