Kravledare

Vill du i din roll som kravledare utvecklas i en dynamisk miljö? Vi söker fler drivna kravledare och kravanalytiker som vill fortsätta resan framåt tillsammans med oss på Forefront.

Plats:

Stockholm

Publicerat:

December 2 - 2016

Beskrivning

 

Du kommer att tillhöra vårt affärsområde Business design där du arbetar nära dina kollegor inom verksamhets- och lösningsarkitektur samt test- och projektledning. Vi på Business design levererar affärsnytta och gör skillnad hos våra kunder i gränslandet mellan verksamhet och IT. I din roll kommer du få god inblick i våra kunders verksamhet, du behöver förstå verksamheten samt ha förmåga att omvandla kundens behov till dokumenterade krav för realiserbara lösningar. Hos oss blir du en del av ett team med riktigt kompetenta kollegor som utbyter idéer, delar erfarenheter och utvecklas tillsammans.

 

Vi söker dig som

 

Det är meriterande om du har

 

Som person är du nyfiken, metodisk och drivs av frågan varför. Du har viljan att förstå samband och har förmåga att ifrågasätta med fokus på affärsnytta. Samarbete och att vi arbetar tillsammans är en stark grundvärdering hos oss vilket du givetvis bidrar till genom engagemang och kunskapsutbyte med dina kollegor.

Forefront är ett konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Företaget startades 2008 och har sedan dess vuxit organiskt till att idag ha över 300 anställda. Vi har kontor i Malmö, Halmstad, Linköping, Uppsala, Sundsvall, Åre med huvudkontor i Stockholm samt ett off-shore center i Xi’ian, Kina. Våra största kunder är LF, ATG, Tui och Bonava.

Jobbansökan

B